M. Kuchařík 28. (vl.)
M. Vahila 90.
2:2
(1:2)
11. L. Rygl
44. L. Rygl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov si vyšlápl na vedoucí Rokytnici


Branky


28. M. Kuchařík (vl.) , 90. M. Vahila - 11. L. Rygl , 44. L. Rygl
0

Fotbalisté Chlístova si v zápase v Rokytnici dokráčeli k zisku jednoho bodu, když přišli o výhru až v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Rygl dostal hosty dvakrát do vedení

Hosté zaskočili domácí svým aktivním vstupem do utkání. Od první minuty byli důraznější a lepší při práci s míčem. Dařilo se jim narušovat rozehrávku domácích a dostali je tak pod tlak. Tento způsob hry vyústil v několik šancí z hostující strany. V probíhající desáté minutě se Svoboda řítil sám na domácího golmana, který situaci vyřešil nejhůř jak mohl a Svobodu před pokutovým územím "sestřelil". Pro udivení všech přítomných však hlavní rozhodčí sáhl pouze pro žlutou kartu a Širokého nechal pokračovat ve hře. Volný přímý kop následně zahrával Lukáš Rygl, který technickou střelou golmana obstřelil a poslal Chlístov do vedení -0:1. Po této brance měli hosté skvělou čtvrthodinu, kdy si vypracovali tři vyložené šance, do kterých se dostal Svoboda, ale při zakončení neměl štěstí a zvýšit na dvoubrankové vedení se mu nepodařilo. Toto se hostům nevyplatilo, protože následně domácí nastřelili břevno chlístovské branky a v probíhající 28. minutě skvěle zakombinovali po pravé straně a centrovaný míč do malého vápna si nešťastně do vlastní branky srazil Michal Kuchařík -1:1. Po této vyrovnávací brance se srovnala i hra. Diváci mohli vidět šance na obou stranách, které však zůstávaly bez využití. Již vše nasvědčovalo tomu, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu. S tímto však nesouhlasil Lukáš Rygl a v probíhající 44. minutě se zmocnil míče v křídelním prostoru, zatáhl si jej na svoji levou nohu na střed velkého vápna a střelou přes golmana Širokého poslal hostující barvy podruhé do vedení -1:2.

Za domácí alespoň vyrovnal v poslední minutě střídající Marek Jičínský.

Ve druhém poločase viděli diváci opět velice atraktivní zápas se šancemi na obou stranách. Při jejich zakončení však tyto likvidovali oba skvělí golmani jak Belvončík, tak Široký. Když už byli golmani překonáni, tak jim pomohla branková konstrukce nebo střely končily těsně vedle branky. Hosté měli velké množství příležitostí pojistit vedení, ale protože se jim to nepodařilo, tak musel přijít zákonitě trest. Úplně v samotném závěru, kdy už běžel čas nastavení hosté vyprodukovali chybu v malém vápně, kde se nedomluvil Nováček s Belvončíkem. Tohoto využil domácí Vahila, ve skrumáži se zmocnil míče a pod Belvončíkem poslal míč do sítě a vyrovnal tak na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: O vítězství jsme tedy přišli až úplně v samém závěru. O to více ztráta bodů mrzí při představě, že první branku jsme si dali sami a při druhé jsme vyprodukovali fatální chybu v malém vápně, takže jsme vlastně i druhou branku domácím darovali. Je však třeba říci, že obě mužstva během zápasu předvedla velice solidní výkon se šancemi na obou stranách a dělba bodů odpovídá průběhu hry. Za předvedený výkon je tedy třeba pochválit obě mužstva. Z naší strany musím poděkovat všem hráčům, zejména za předvedený výkon jako celku, kdy všichni podali výkony, za které se nemusí stydět. Musím však vyzdvihnout Lukáše Rygla, kterému se povedl nadstandardní výkon a to nejen z toho hlediska, že vstřelil dvě branky, ale i herně motal domácí obraně hlavu. Ve stejném stylu odehrál zápas i Miroslav Svoboda, ale tomuto narozdíl od Lukáše k super výkonu chybělo právě vstřelení branky, kdy k tomuto měl velké množství příležitostí.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Hakl [-] (63. M. Jičinský [-] ) , O. Štefánek [-] , J. Syrový [-] , D. Jičínský [-] , O. Dalecký [-] (77. J. Veleba [-] ) , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] (58. M. Štork [-] ) , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , A. Štefánek [-] (58. D. Kašiár [-] )

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Pokorný [-] , L. Hrbáček [-] , J. Uhlíř [-] , M. Kuchařík [-] - T. Kuchařík [-] (76. M. Patočka [-] ) , M. Rygl [-] , Z. Nováček [-] , L. Smolík [-] (83. Z. Šaman [-] ) - M. Svoboda [-] , L. Rygl [-] (87. D. Brestovský [-] ) -

ŽK: 10. M. Široký , 20. J. Hakl , 83. O. Štefánek , 88. R. Ferkl - 32. L. Hrbáček , 76. M. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Široký , M. Vahila , M. Prokeš - L. Rygl , M. Svoboda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACEK Ivo - HOLÝ Petr, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.