1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník opět venku zvítězil


Branky


0

V zápase dvou nováčků soutěže se v Mohelnu radoval hostující Lipník gólem deset minut před koncem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

V Mohelnu byl k vidění souboj dvou loňských účastníků III. třídy a případná výhra by se hodila oběma soupeřům. Mohelno se po nepovedeném začátku herně zvedá a opustilo zároveň poslední příčku. Lipník ale poslední dva venkovní zápasy dokázal vyhrát. Začátek zápasu patřil středu hřiště, jak hosté tak i domácí sváděli osobní souboje ve středu hřiště a tak diváci viděli jen bojovný a ne příliš pohledný fotbal. Ve 30. minutě se konečně něco začalo dít a domácí se kombinační hrou dostávali do slibných šancí, které bohužel nevyužívali. Ke konci poločasu se stále častěji začali prosazovat hosté a párkrát ohrozili domácí branku ale stav do konce první půle zůstal nezměněn a tak prokřehlí diváci stále museli čekat na první gól zápasu. 

 

Rudolf Šťáva zařídil výhru hostů

Druhý poločas začal náporem Lipníku a Mohelno se nedokázalo dlouhou dobu vymanit z tlaku, to vyústilo v první gól zápasu který vstřelil Lipník po chybě domácí obrany, kdy odražený míč nedokázali domácí obránci zachytit a hostující hráč Vladimír Krotký měl tak snadnější pozici ke skórování - 0:1 . Ale za malou chvíli se mohli radovat také domácí, kdy po zmatcích v hostující obraně letěl odražený míč na velké vápno a domácí hráč Michal Kerndl střelou z první pálil přesně k tyči - 1:1 Poté se odehrával opět ten stejný a nepohledný fotbal jako v první půli který trval do 80. minuty kdy se prosadil hostující záložník Rudolf Šťáva po další chybě domácího obránce - 1:2 V 83. minutě se hostům naskytla další možnost skórování v podobě pokutového kopu. Bohužel pro Lipník útočník přestřelil nad. Do konce utkání se již nic zásadního nestalo a tak se hosté mohli radovat z vybojovaných 3 bodů


Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Dnešní zápas byla spíš urputná bitva, nutno říct, že tomuto zápasu by slušela remíza.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Celý zápas jsme byli lepším mužstvem a měli jsme spoustu šancí, které jsme neproměnily. V závěru jsme pak neproměnili ani penaltu.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] (66. P. Vaníček [-] ) , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , M. Kerndl [-] - F. Staněk [-] , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , Z. Hrubeš [-] - L. Drápela [-] (55. D. Vašek [-] ) , T. Vostal [-] (46. P. Horký [-] ) -

Hajduk Lipník
O. Urban [-] - T. Brabenec [-] , J. Jonáš [-] (85. J. Procházka [-] ) , R. Šťáva [-] (88. A. Matoušek [-] ) , L. Macháček [-] (57. M. Skoumal [-] ) , A. Rohony [-] , J. Kresa [-] , A. Kisela [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , P. Pokorný [-] (67. V. Svoboda [-] )

ŽK: 30. P. Šanda , 57. F. Žák , 61. M. Kopeček , 63. M. Kerndl - 32. A. Kisela .
Hráči zápasu: M. Kopeček - J. Kresa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VRZAL Vlastimil, KAŇKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.