R. Hruška 89. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice vyrovnaly minutu před koncem z penalty


Branky


89. R. Hruška (p.) - 15. M. Čermák
0

Horní Újezd přišel v zápase na hřišti Přibyslavic o velmi důležitou výhru až z penalty nařízenou minutu před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Michal Čermák

Ze začátku byli podstatně aktivnější domácí hráči, kteří během pěti minut vystřelili čtyřikrát na branku hostí a prověřili tak pozornost hostujícího brankáře Hradeckého. Byli to však paradoxně hosté, kteří dokázali dopravit jako první balon do soupeřovi sítě. V 15. minutě dostal míč do volného prostoru Michal Čermák a špatně vyběhnuvšího Martina Čejku přeloboval -0:1. Do konce poločasu si vytvořili šance obě mužstva, domácí se snažili útočit, ale jejich snahu kazili špatné přihrávky a hostujícím hráčům chyběla přesnost v koncovce. Za zmínku určitě stojí standardní situace v posledních sekundách prvního poločasu, kdy hostující Radek Durda obstřelil domácí zeď, trefil domácího brankáře, kterému vypadl míč z koše, ale ani jeden ze dvou dobíhajících borců Martina Čejku nepřekonal a ten své zaváhání bleskurychle napravil.

Domácí v závěru vyrovnali z penalty

Druhý poločas se nesl ve znamení obrovského tlaku domácích. Hráči Horního Újezdu se soustředili především na obranu a hrozili rychlými protiútoky. V největším tlaku domácích byl po druhé žluté kartě vyloučen Jan Kovář a šance domácích na bodový úspěch se značně ztenčila. O výsledku utkání rozhodla 89. minuta, kdy ve vápně zbytečně fauloval Romana Hrušku hostující Miloš Václavek a faulovaný hráč odpískaný pokutový kop s přehledem proměnil. Zápas tak skončil nerozhodným stavem 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Škorpík Pavel, trenér: Diváci dnes neviděli pěkné utkání, ale myslím si, že je konečná remíza zasloužená.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: V prvním poločase jsme z tří velkých šancí využili pouze jednu a tím jsme nechali domácí ve hře. V druhém poločase jsme bohužel jen bránili a vůbec jsme se nedostali do hry. Domácí v závěru asi zasloužemě vyrovnali.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Čejka [-] - M. Kopeček [-] , M. Karafiát [-] (46. J. Pacal [-] ) , F. Holub [-] (68. J. Rambousek [-] ) , J. Skrobikowski [-] - V. Škorpík [-] , R. Hruška [-] , J. Kovář [-] , P. Šárka [-] - L. Lopatář [-] , J. Kolman [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Pivoňka [-] , M. Zvěřina [-] , M. Veselý [-] , L. Sláma [-] (70. K. Kresa [-] ) , M. Řezáč [-] , M. Ošmera [-] , M. Václavek [-] , R. Durda [-] , P. Míča [-] , M. Čermák [-]

ŽK: 31. J. Kovář , 74. M. Kopeček - 61. M. Václavek , 76. L. Sláma . ČK: 74. J. Kovář .
Hráči zápasu: V. Škorpík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JÁN Jiří, VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.