2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec vydřel výhru nad Mohelnem


Branky


0

Souboj dvou týmů z opačných pólů tabulky vyzněl lépe, ale těsně pro favorizovaný Studenec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luboš Drápela poslal hosty překvapivě do vedení

Druhý Studenec přivítal na svém hřišti Mohelno, které se po minulém vysokém vítězství odpoutalo z poslední příčky, ale na hřišti Studence mělo přetěžký úkol potvrdit toto vítězství. Vysoká výhra hostů z minulém kola navíc vzbudila u domácích hráčů respekt.   V 6. minutě Kučerňák centroval míč z pravé strany, Holoubkova hlavička skončila těsně vedle.  V 9. minutě Jiří Strnad  vyslal kolmici na Michala Mrňu, ten balón prodloužil a obránce Žák míč vypíchl směrem k vlastní bráně a Ležák se štěstím chytil. Tlak hostů byl korunován ve 24. minutě. Drápela šel z poloviny hřiště až k bráně a po zemi prostřelil Pěnčíka -0:1. 26. minuta a Šanda starší vybídl dlouhým centrem útočníky, hlavička jednoho z nich skončila těsně nad. Ve 41. minutě trestný kop Holoubek, Ležák s námahou vykopl míč, který směřoval do brány.

Pavel Rousek spasil Studenec

Ve 48. minutě Matějek zatáhl míč po levé straně, nahrál Holoubkovi, který z malého vápna překopl bránu. V 51. minutě opět Matějek přihrál před bránu Holoubkovi, ten prodloužil a Rousek pohodlně vyrovnal na 1:1. V 59. minutě střelecký pokus hostů z hranice šestnáctky Pěnčík chytil do koše. V 64. minutě přišel dlouhý centr Kučerňáka a Rouskův dloubák hlavou skončil v šibenici - 2:1. V 83. minutě Vostal bombou ze šestnáctky mířil těsně nad. V nervózním závěru se už nic podstatného nestalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Tomešek Jiří, vedoucí: Výsledek odpovídá hře. Nejlepší na place byl hlavní rozhodčí Navrkal.

TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Před zápasem jsme nijak neočekávali, že si nějaké body můžeme odvést, ale moc tomu nescházelo. Bylo vidět, že je Studenec fotbalovější. Bohužel nás srazil druhý inkasovaný gól.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Tretera [-] , P. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] - M. Nováček [-] (46. P. Matějek [-] ) , M. Mrňa [-] , P. Rousek [-] (69. M. Chalupa [-] ) , K. Mrňa [-] , O. Vrba [-] - J. Holoubek [-] (90. F. Komárek [-] ) , J. Strnad [-] -

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - F. Staněk [-] , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , P. Šanda [-] - L. Drápela [-] , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , Z. Hrubeš [-] - T. Vostal [-] , P. Horký [-] (87. A. Mohelský [-] ) -

ŽK: 5. K. Mrňa , 44. V. Kučerňák , 88. J. Strnad - 10. P. Štěpán , 41. P. Šanda , 68. P. Horký , 88. F. Žák .
Hráči zápasu: Z. Hrubeš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - HOLÍK David, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.