3:2
(0:0)
75. M. Vahila (p.)
78. M. Prokeš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč připravila Rokytnici o první body


Branky


49. M. Bříza , 69. M. Pislcajk , 73. M. Pislcajk - 75. M. Vahila (p.) , 78. M. Prokeš
0

První tým který vyzrál na fotbalisty z Rokytnice byl tan ze Stařeče, a to díky střeleckému představení z druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Do Stařeče přijela Rokytnice, která zatím všechna svá utkání vyhrála a tak jí patří druhá pozice i s jedním zápasem k dobru. Stařeč v minulém kole podlehla Přibyslavicím, a proto ji čekal těžký reparát. Hosté před samotným zápase věděli, že pokud vyhrají, osamostatní se na čele tabulky a zůstali by jediným týmem soutěže bez ztráty kytičky. V týdnu  totiž zvládli těžkou dohrávku proti Jemnicku B, kde jim k výhře stačila jedina vstřelená branka. Derby za pěkného počasí, velká návštěva a celkově oboustranně dobrý fotbal. První poločas se hrálo vyrovnané utkání, hrálo se oboustranně nahoru-dolů. Až posledních patnáct minut si domácí vytvořili mírnou převahu. Oba týmy měli své příležitosti, ale chyběly lepší finální přihrávky a důraznější střelba.

Ve druhé půli viděli diváci pět branek

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji, a dali ve 49. minutě branku Markem Břízou -1:0. Další gólové příležitosti ale zahazovali až produktivní Marek Pislcajk dvakrát suverénně zakončil samostatné nájezdy -3:0. I soupeř nebezpečně hrozil, ale méně než v první půlce. Hosté měli problémy hlavně s míči za obranu a průnikovými přihrávkami po stranách. Za stavu 3:0 se zdálo rozhodnuto, ale zbytečná a přísná penalta kterou proměnil Marián Vahila vrátila hosty do hry 3:1. A když rozhodčí přehlédl faul hostů a zapískal až následný faul domácích a z následného trestného kopu bylo zásluhou Martina Prokeše náhle 3:2. A na drama bylo zaděláno. Až do poslední minuty se domácí strachovali o výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Pochvalu tentokrát zaslouží všichni, nicméně vynikající byl po zranění stoper Vodička, velmi dobře hráli ve středu zálohy Zshihovicz s Kaňkou, v útoku je nutno pochválit oba střelce branek Břízu a Pislcajka, kteří se pomalu vracejí do bývalé formy a jejich výkony se pomalu přibližují k jejich možnostem a potenciálu.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Vahila Marián, kapitán týmu: Do zápasu jsme nastoupili aktivně, postupně jsme se ale odpadli a hráli špatně, hra na malém hřišti nám dělala problémy. Ve druhé půli jsme dostali tři góly a vypadlo to, že je po zápase. Dokázali jsme však snížit z penalty a po chvilce jsme přidali i druhý gól. Posledních deset minut jsme soupeře přitlačili, ale hrát pouze od sedmdesáté minuty nestačí."



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] (88. J. Zejda [-] ) , O. Dvořák [-] , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] (89. F. Strouha [-] ) , T. Zsihovics [-] , M. Kaňka [-] , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] , J. Syrový [-] , J. Herbrych [-] (75. M. Jičinský [-] ) , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] (72. J. Veleba [-] ) , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , J. Hakl [-] , D. Jičínský [-]

ŽK: 12. T. Zsihovics , 30. M. Pysk - 36. O. Dalecký , 39. D. Jičínský , 42. M. Štork .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - FŇUKAL Lubomír, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.