Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno veze překvapivě z Chlístova vysokou výhru


Branky


0

Nečekané první tři body po vysoké výhře 1:6 si přivezli fotbalisté Mohelna ze hřiště Chlístova, které do té doby nepoznal hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luboš Drápela úřadoval

Utkání nezačali domácí vůbec špatně. V prvních patnácti minutách si vypracovali tři slibné a jednu vyloženou šanci, kterou v 11. minutě neproměnil Svoboda po centru Michala Rygla. Centrovaný míč hlavou trefil těsně vedle soupeřovi branky. Za neproměněné šance musel přijít zákonitě trest. V probíhající 16. minutě  vyprodukovali domácí několik chyb na levé straně, kde soupeře špatně obsadili a nechali jej zakombinovat. Důsledek všeho byla křižná střela Luboše Drápely, který nedal Belvončíkovi šanci a snad z první šance hostů skóroval -0:1. Na tuto branku  dokázali domácí zareagovat a o tři minuty později srovnal na 1:1 Miroslav Svoboda po přihrávce Lukáše Smolíka. O pět minut později však šli hosté znovu do vedení. Z velkého vápna domácích špatně vyhlavičkoval míč Michal Kuchařík. Jeho hlavička našla na hranici velkého vápna pouze soupeře, Luboš Drápela opět nedal Belvončíkovi šanci a zvýšil na 1:2 pro hosty. Po této brance se domácím přestalo dařit a začali chybovat i v těch nejjednodušších rozehrávkách. Vytratila se i aktivita a chuť hrát fotbal. Tohoto soupeř využil a v první minutě nastavení se hlavou po rohovém kopu trefil opět Luboš Drápela a hosté tak šli do kabin s dvoubrankovým vedením 1:3.

Hosté dokonali domácí zkázu

Do druhého poločasu šli domácí s odhodláním vyrovnat, což se projevilo i v první desetiminutovce, kdy soupeře přitlačili na jejich polovinu. Ale nic víc než čtyři zahrávané rohové kopy, které zůstaly bez využití domácí hráči nevyprodukovali. V 61. minutě se nechal úplně zbytečně vyloučit Michal Kuchařík, který v přerušené hře strčil do protihráče a rozhodčí jej poslal předčasně do kabin. Toto byl zlomový bod zápasu. Hosté se dostali do pohody a školili domácí v jednoduchosti fotbalu. A když Chlístovští k tomuto ještě přidaly nedisciplinovanost ze své strany a měly neustálé komentáře, tak byla jen otázka toho kolik dostanou ještě branek. Postupně  vyprodukovali velké množství hrubých chyb , kdy nejprve v 64. minutě toto potrestal David Horký a zvýšil na 4:1 pro hosty. Další branku přidal v 69. minutě Tomáš Jeřábek a na konečných 6:1 pro Mohelno upravil z pokutového kopu svou čtvrtou brankou v zápase Luboš Drápela.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Soupeř si odvezl všechny tři body zcela zaslouženě. Z naší strany musí v následujících zápasech dojít ke zlepšení výkonu, abychom mohli pomýšlet na body pro naše barvy.

TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Na utkání jsme jeli s velkým otazníkem, protože Chlístov zatím neprohrál žádné utkání. Chtěli jsme urvat první body, což se nám podařilo. Děkujeme s trenérem za bojovnost našeho týmu.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - Z. Nováček [-] , J. Uhlíř [-] (46. D. Brestovský [-] ) , M. Kuchařík [-] - L. Hrbáček [-] , L. Smolík [-] (46. M. Patočka [-] ) , M. Rygl [-] , T. Kuchařík [-] , J. Pokorný [-] (46. Z. Šaman [-] ) - M. Svoboda [-] , L. Rygl [-] -

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] , M. Kerndl [-] , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] - L. Drápela [-] , J. Sladký [-] (8. Z. Hrubeš [-] ) , D. Horký [-] , F. Staněk [-] - T. Jeřábek [-] , T. Vostal [-] (79. A. Mohelský [-] ) -

ŽK: 60. Z. Nováček , 64. L. Rygl , 83. M. Rygl . ČK: 61. M. Kuchařík .
Hráči zápasu: L. Drápela .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.