Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec poprvé ztratil


0

První ztrátu zaznamenal Studenec na hřišti Blatnice, když jim alespoň bod zachránil Jan Holoubek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Šplíchal dostal domácí dvakrát do vedení.

Blatnice se po dvou výhrách posunula na čtvrté místo a na domácím hřišti je čekal Studenec, který zatím prochází soutěží jako nůž máslem a je bodově stoprocentní. To chtěli domácí posilněni dvěma výhrami po sobě změnit. Ve 21´minutě se parádně trefil domácí Lukáš Šplíchal a bylo to 1:0. Hosté se z branky otřepali a po nevinném faulu na hranici velkého vápna se z přímého kopu do šibenice trefil Jan Holoubek -1:1. Když běžela 45´ minuta a rozhodčí nechával zahrávat domácí poslední standartku před odchodem do kabin a z rohového kopu se trefil přesně hlavou opět  Lukáš Šplíchal a poslal domácí podruhé do vedení 2:1.

Hosté na začátku druhé půle vyrovnali

 Druhé půle se hrála hlavně na brejky a domácí měli z těchto akcí několik jasných tutovek, kdy zblízka selhal Sova a pak jen těsně hlavou nezavršil hattrick Lukáš Šplíchal. Hostům se ale podařilo opět vyrovnat, kdy se opět z přímého kopu trefil Jan Holoubek -2:2. Hostům místy tekly nervy a přicházely celkem nevybíravé zákroky, které hodnotil rozhodčí žlutými kartami. Konec utkání se tedy dohrával hekticky ale dělba bodů je asi zasloužená. Studenec tedy poprvé v sezóně ztratil body. Šanci na další výhru bude mít Stunenec příští kolo na domácím hřišti proti nováčkovi z Horního Újezdu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Studenec
Tomešek Jiří, vedoucí: Domácí měli v první půli převahu. V závěru poločasu došlo ke spornému rozhodnutí rozhodčího. Kopal se roh, ze kterého domácí skórovali, což ovlivnilo vývoj utkání. Stačili jsme pouze vyrovnat.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Šplíchal [-] (85. R. Dušek [-] ) , M. Foltýn [-] , M. Sova [-] , M. Šabatka [-] , M. Trnka [-] , D. Lojka [-] , D. Pokorný [-] (70. J. Šimek [-] ) , M. Doležal [-] , M. Karásek [-] , L. Tomšíček [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Dufek [-] (82. V. Kučerňák [-] ) , T. Nejedlý [-] (46. F. Hájek [-] ) , P. Matějek [-] , P. Strnad [-] - J. Holoubek [-] , P. Matějek [-] (51. F. Komárek [-] ) , M. Nováček [-] , P. Rousek [-] - J. Strnad [-] , M. Chalupa [-] -

ŽK: 33. M. Dufek , 45. M. Nováček , 45. L. Pěnčík , 67. P. Strnad , 79. J. Holoubek .
Hráči zápasu: L. Šplíchal - J. Holoubek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - SVOBODA Libor, NEUMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.