Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno utrpělo doma debakl


Branky


0

Branková přestřelka byla k vidění v Mohelnu, ze které mělo větší radost mužstvo z Horního Újezdu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se nenudili, viděli celkem sedm branek

Mohelno, které postoupilo letos do Okresního přeboru z prvního místa III. skupiny A, přivítalo na svém hřišti také vítěze, ale skupiny B. Byla tedy k vidění konfrontace těchto týmů, kterým se ale zatím příliš nedaří. Mohelno se totiž od začátku sezóny potýká s nekompletním kádrem, který především ještě vybírá dovolené a možná i proto je na bodovém kontě Mohelna stále nula. Horní Újezd naopak začal sezónu impozantně vysokou venkovní výhrou, ale potom přišlo možná důležité vystřízlivění, protože Újezd svá poslední dvě utkání prohrál vždy o čtyři branky. Asi jako všechna utkání tohoto kola se začal zápas hrát za úmorného vedra. Ten kdo čekal že se nebude vůbec útočit, tak se šeredně mýlil. První udeřili hosté, a to v 9. minutě zásluhou Marka Zvěřiny -0:1. V 15. minutě pak oprášil své střelecké kopačky Martin Řezáč a hosté vedli 0:2. O tři minuty později se domácím naskytlo snížit znařízené penalty, což se také povedlo Františku Staňkovi -1:2. Hosté však opět zásluhou Martina Řezáče odskočili na 1:3. Divoká přestřelka pak pokračovala v závěru druhé půle, kdy nejdřív snížil na 2:3 Richard Ostrý, aby následně ve 43. minutě promluvily střelecké kopačky Radka Durdy, který opět strhl vedení hostů na rozdíl dvou branek -2:4. Ale ani to nebylo vše, ve 45. minutě ukončil poločasovou kanonádu domácí Petr Štěpán -3:4.

Ve druhé půli se rozstřílel hostující Durda

Střelci nemlčeli ani po změně stran, a to především ti hostující. V 58. minutě dal na 3:5 Marek Březina a pak se šnůrou tří branek prosadil také snajpr z Újezdu Radek Durda, který během jedenácti minut přidal další tři střelecké zásahy a rázem vedli hosté 3:8. Když v 83. minutě Radim Čudrnák zvyšoval na 3:9, visela ve vzduchu potupná desítka, ale místo toho alespoň domácí snížili Petrem Štěpánem na konečných 4:9.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Hosté sice zaslouženě vyhráli, ale prakticky jim tam spadla každá jejich střela. Naše obraná hra byla špatná, ale výsledek byl přeci jenom krutý.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Dnes jsme vyhráli zaslouženě. Doomácí stačili pouze první poločas, kdy branky stříleli po našich chybách. Druhý poločas jsme měli ve své režii a stříleli branky po krásných akcích.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] (88. J. Světlík [-] ) , M. Kerndl [-] , F. Žák [-] , J. Sladký [-] - I. Foretník [-] , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , F. Staněk [-] - T. Jeřábek [-] (74. P. Šanda [-] ) , R. Ostrý [-] (52. A. Mohelský [-] ) -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - R. Durda [-] , K. Kresa [-] (58. P. Míča [-] ) , M. Ošmera [-] , M. Zvěřina [-] , J. Kučera [-] , L. Sláma [-] , M. Čermák [-] , M. Řezáč [-] , M. Veselý [-] (70. R. Čudrnák [-] ) , M. Václavek [-]

ŽK: 45. P. Štěpán .
Hráči zápasu: P. Šanda - M. Řezáč , R. Durda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TESAŘ Jiří - HOLÍK David, PALÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.