3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice konečně doma vyhrály


Branky


0

Až na třetí pokus se podařilo Přibyslavicím vyhrát domácí utkání proti Stařeči

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlou branku hostí odpověděli domácí dvěma góly

Již potřetí se představili fotbalisté Přibyslavic na domácím hřišti. Předchozí dvě utkání před vlastními fanoušky se jim vůbec nevyvedla a odešli poraženi vždy o tři branky. Přibky si ale v posledním zápase na venkovním hřišti ve Výčapech připsaly alespoň jeden bod za remízu 1:1. Stařeč si už letos vyzkoušela všechny pozápasové emoce. Mají totiž na svém kontě po jedné výhře, remíze i porážce. Domácí fanoušci tak byli zvědavy, jestli se jejim miláčkům již konečně podaří také na domácím hřišti zabodovat, a to nejlépe naplno. Zápas se začal hrát za úmorného vedra. Diváci se ještě ani neusadili a do vedení se dostali hosté  ihned z první akce, když po centru ze strany lehce skóroval v 1. minutě Marek Bříza -0:1. Byli to však domácí, kteří po obdrženém gólu zapnuli, ale sólový nájezd Kolmana, ani Hrušky se ještě neujal. Domácím se podařilo utkáni otočit  až slepenými góly ve 29. a 31.minutě, kdy, nejdříve Roman Hruška, který po sérii narážeček střelou uvnitř vápna vyrovnal na 1:1, a poté utekl z pravé strany Vojtěch Škorpík a nadvakrát dostal domácí do vedení -2:1.

Domácí si výhru pojistili

Brzy po změně stran v 52. minutě po rohovém kopu se krásně hlavou trefil domácí Jan Kolman a zdálo se být rozhodnuto -3:1. Jenže po obdrženém gólu převzali taktovku hry  jednoznačně  hosté, začali domácí přehrávat jak hrou tak i fyzicky. Domácí  obrana v čele s Kopečkem však nedovolila hráčům Starče i přes jejich převahu do konce utkání ani snížit. Přibyslavice tak odčinily úvodní dvě domácí porážky a potěšily tak většinu ze 110 přítomných diváků a pozvolna se dotahují ke klidnému středu tabulky.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Začali jsme velmi dobře, hned v první minutě dali gól a i dalších deset minut jsme byli aktivnější. Postupně se však hra vyrovnávala a oba týmy měli příležitosti. Domácí dvěma slepenými góly kolem 30 minuty obrátili skóre a až do poločasu kontrolovali hru. Po přestávce jsme začali opět aktivně, ale brzo jsme dostali branku po rohu, když jsme špatně pokryli prostor ve vápnu. Od té doby jsme byli výrazně aktivnější, dali branku, kterou následně pomezní odmával jako ofside. Dál jsme trvale útočili a vytvářeli si značnou převahu, domácím postupně docházeli síly, ale všechny příležitosti jsme promarnili. Velkou překážkou pro nás byl s přehledem hrající stoper Kopeček. Z naší strany podali dobré výkony především Kaňka a Bříza, podržel nás i brankář Obůrka. Celkově by asi byla, dle průběhu hry a počtu šancí, odpovídající remíza. Rozhodla větší produktivita.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Čejka [-] - F. Holub [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] , P. Šárka [-] - L. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (90. M. Karafiát [-] ) , R. Hruška [-] (79. M. Molák [-] ) , J. Kovář [-] (65. I. Samek [-] ) - J. Kolman [-] , L. Lopatář [-] -

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , R. Linhart [-] (46. F. Strouha [-] ) , S. Jahoda [-] (20. D. Kašiár [-] ) , J. Zejda [-] , M. Kaňka [-] , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] , L. Lauš [-] , V. Smejkal [-] (67. D. Tomek [-] )

ŽK: 53. L. Matějek , 89. M. Kopeček - 30. J. Zejda , 55. M. Bříza , 66. D. Kašiár .
Hráči zápasu: V. Škorpík .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: KUBA Michal - VÍDENSKÝ Bohumil, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.