Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov zaskočil Horní Újezd na jeho hřišti


Branky


0

Čtyři góly ve své síti museli zkousnout fotbalisté Horního Újezdu na domácí půdě z celkem Chlístova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek se hrálo skoro celý první poločas

Do utkání vstoupili aktivněji hosté. Již v 7. minutě měli výhodu zahrávání pokutového kopu po faulu na Lukáše Rygla. Míč si na penaltový puntík postavil Michal Rygl, ale trefil pouze tyč Hradeckého branky. Poté se hra vyrovnala a bez větších šancí se odehrávala ve středu hřiště. Skóre otevřel až ve 40. minutě po individuální akci Lukáš Rygl, kdy obešel domácího obránce a střelou na zadní tyč překonal Hradeckého -0:1.

Hosté skóre navýšili

Hned z kraje druhé poločasu mohl vyrovnat Václavek, který si naskočil na centr od Durdy, ale brankář Bellvončík jeho pokus konečky prstů vytáhl na roh. V 50. minutě zahrávali hosté roh, míč ve vzduchu si našel Ladislav Hrbáček a zvýšil na 2:0 pro hosty. Snížit mohl v 62. minutě Durda, ale jeho střelu z přímého kopu skvělým zákrokem zneškodnil hostující brankář Jaroslav Belvončík. O chvíli později rozhodl o osudu utkání v 64. minutě Tomáš Kuchářík, který postupoval sám na Hradeckého a střelou k tyči přidal třetí branku Chlístova -0:3. Od té doby se utkání dohrávalo, v samém závěru uzavřel výsledek v 88. minutě na 0:4 hostující Martin Patočka. Horní Újezd tak obdržel další brankový příděl, který bude moci odčinit v souboji dvou nováčků, kteří hráli v loňské sezóně III. třídu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: :Utkání rozhodl začátek druhého poločasu, kdy místo vyrovnání jsme obdrželi druhou branku a od té doby jsme přestali hrát. Hosté si výsledek zkušeně pohlídali a vyhráli zaslouženě. Příští týden již musíme bodovat.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Nejlepším naším hráčem byl dnes náš brankář Jaroslav Belvončík, který s přehledem likvidoval šance domácích a ovládl pokutové území.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] , J. Krčál [-] (88. J. Pelán [-] ) , P. Míča [-] (64. K. Kresa [-] ) , R. Durda [-] , J. Kučera [-] , L. Sláma [-] , M. Čermák [-] , M. Řezáč [-] (77. M. Veselý [-] ) , M. Veselý [-] , M. Václavek [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - M. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] , J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] - T. Kuchařík [-] , L. Hrbáček [-] , M. Rygl [-] - Z. Šaman [-] (69. M. Patočka [-] ) , L. Rygl [-] (81. M. Granát [-] ) , L. Smolík [-] (69. D. Brestovský [-] ) -

Hráči zápasu: J. Belvončík , L. Hrbáček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VOBORNÝ Jiří, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.