2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice slavý první výhru


Branky


0

Fotbalisté Blatnice si po domácí výhře nad oslabeným Mohelnem, připsali první tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal brzy do vedení Daniel Lojka

Další souboj týmů bez vítězství svedl tým Blatnice a nováčka soutěže z Mohelna. Vítěz tohoto utkání by se mohl posunout blíže středu tabulky, naopak poraženému týmu by vstup do soutěže mohl nadělat psychické potíže v průběhu podzimu. Začátek první půle patřil jasně domácím a hned z prvního rohového kopu poslal vminutě dovedení domácí přesně hlavou Daniel Lojka -1:0. Hosté zkoušeli ohrozit branku domácích střelami z hranice velkého vápna. Blatničtí hrozili z brejků ale do konce prvního poločasu se jim nepodařilo žádný využít. A tak mohli přeci jen do kabin odejít spokojenější domácí hráči.

Domácí si vítězství pojistili v závěru utkání

Druhá půle byla vyrovnaná a bojovná. Hosté mohli hned v úvodu srovnat, kdy se mezi obránci protáhl Jeřábek ale jen těsně minul branku Holíka. Tentýž brankář se musel vytáhnout skvělým zákrokem, kdy tečovanou střelu do šibenice vytáhnul na roh. Domácím se v závěru utkání podařilo srovnat tempo a ze zahrávané standartky se hlavou v 80´ minutě přesně k tyči trefil Libor Tomšíček -2:0. Domácí si v závěru zápas pohlídali a po bojovném výkonu zaslouženě vyhráli. Domácímu týmu pomohl ke třem bodům nejvíce Daniel Lojka, který první branku sám vstřelil a bojovným výkonem ve středu pole pomohl k výhře svého týmu.

   


Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Šabatka Marek,hráč: Začátek první půle patřil jasně nám. Druhá půle byla vyrovnaná a bojovná.

TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Dnes nám chybělo v základní sestavě osm hráčů stabilního kádru. Přesto jsme nějaké šance ke skórování určitě měli.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Karásek [-] , M. Šabatka [-] , J. Šimek [-] (87. R. Dušek [-] ) , D. Lojka [-] , M. Trnka [-] , M. Foltýn [-] , D. Pokorný [-] (64. J. Chrásta [-] ) , T. Cech [-] , L. Šplíchal [-] , L. Tomšíček [-]

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] , F. Staněk [-] , D. Vašek [-] , M. Kerndl [-] - A. Mohelský [-] , Z. Hrubeš [-] , D. Horký [-] , T. Vostal [-] (59. I. Foretník [-] ) - T. Jeřábek [-] (78. P. Šanda [-] ) , P. Horký [-] -

ŽK: 72. L. Šplíchal - 71. P. Šanda .
Hráči zápasu: Z. Hrubeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VÍDENSKÝ Bohumil, SVOBODA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.