3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec zatím stoprocentní


Branky


31. J. Strnad , 33. J. Holoubek (p.) , 54. P. Rousek - 29. R. Ježek , 83. O. Dvořák
0

 Také svůj druhý zápas zvládl Studenec za tři body a patří mu tak druhá příčka jen o skóre za Rokytnicí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, ale potom rychle prohrávali

Studenec začal novou sezónu výhrou na hřištiVýčap 2:0 a ukázal, že by mohl i v letošní sezóně okupovat čelní pozice. Stařeč začala novou sezónu domácí remízou s nováčkem soutěže z Čáslavic.

  Od úvodního hvizdu byli hosté o poznání lepší. Hru tvořil především záložník Starče Ježek.

Ve 14. minutě měl Bříza  dost času v šestnátce domácích zpracovat si míč, vystřelil, Pěnčík v bráně vykryl prostor. Ve 22. minutě první střelecký pokus domácích, Mrňa Karel z voleje (z 20-ti metrů) netrefil přesně. Ve 29. minutě nařízený trestný kop hlavního rozhodčího ( velice sporné rozhodnutí) provedl Ježek, trefil pouze zeď, odražený míč znovu napálil, domácí obrana tečovala a míč skončil v síti -0:1. 31´Strnad Jiří po souboji s brankářem Obůrkou míč dotlačil do brány, 1:1. 32´po faulu na Chalupy byla nařízena penalta. 33´míč si postavil Holoubek a bezpečně skóroval -2:1. Od této chvíle iniciativa hostí ochabla a opratě utkání převzal Studenec. 43´poslední šanci prvního poločasu měl Bříza, který se po chybě domácí obrany dostal k míči a vystřelil těsně vedle brány.

Studenec si výhru pohlídal

Druhý poločas začal šancí domácích. Strnad Jiří se dostal k míči před brankou hostí, vystřelil ze 7 metrů, ale Obůrka chytil. 51´střelecký pokus Strouhy z 20-ti metrů-nad. 54´Strnad Jiří postupoval středem hřiště, před něj naběhl Rousek Pavel, který dostal přesnou přihrávku a bez problému upravil skóre na 3:1. V těchto okamžicích měl Studenec navrch. 83´ hosté zatáhli míč po levé straně, následoval centr před bránu, Dvořák ho trefil z voleje a snížil na 3:2. Hosté ožili a pokoušeli se o vyrovnání, ale bez úspěchu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, vedoucí: Dobrý, výsledek odpovídá výkonu .

TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Utkání bylo vedeno v solidním tempu a mělo na okres slušnou úroveň. Zároveň bylo i velmi tvrdé s řadou osobních soubojů. Celkově bylo vyrovnané včetně vypracovaných šancí a spíše by mu slušela remíza. Pro výsledek byly rozhodující dva sporné momenty, kdy domácí během dvou minut obrátili stav z 0:1 na 2:1. Především zapískaná penalta vzbudila velké rozpaky a otázky… Druhý poločas úrovní zaostal za prvním, domácí zvýšili na 3:1, my jsme se snažili vyrovnat, ale více jak branku se nám nepodařilo vstřelit.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - P. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] - M. Mrňa [-] , J. Buršík [-] , P. Rousek [-] , J. Holoubek [-] , M. Nováček [-] - K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] (90. M. Dufek [-] ) - M. Chalupa [-] (72. F. Komárek [-] )

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - O. Dvořák [-] , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , S. Jahoda [-] (60. J. Rambousek [-] ) , R. Ježek [-] , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , V. Smejkal [-] (77. R. Linhart [-] )

ŽK: 29. J. Strnad , 40. J. Buršík - 58. M. Kaňka , 58. M. Vodička , 88. J. Rambousek .
Hráči zápasu: O. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VALA Vladimír, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.