0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec veze domů tři body


Branky


0

V prvním zápase nové sezóny Výčapy nenašly recept na pokoření branky Studence, který si sám díky dvoum trefám odváží všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v závěru poločasu do vedení

Od začátku utkání se hrálo vyrovnaně za příjemného letního počasí první utkání soutěžního ročníku mezi Výčapy a Studencem. Již to vypadalo, že se diváci v prvním poločase žádného gólu nedočkají, až přišla ve 40. minutě hrubá chyba v domácí obraně, kterou potrestal vedoucí brankou hostí Jiří Strnad a přeci jen poslal hosty do kabin z veselejší náladou - 0:1.

Domácí se střelecky trápili a gólu se nedočkali

Jakoby inkasovaná branka v závěru poločasu zanechala na domácích výrazné stopy a vstup do druhé půle se jim opět nevyvedl. Ve 49. minutě totiž navýšil vedení hostů na 0:2 Jan Holoubek. Domácí tým se pak přeci jen probral a začal se více osmělovat. Ale jejich koncovka byla naprosto žalostná a i Lukáš Pěnčík v brance Studence svůj tým několikrát podržel. Proto také se všechny tři body stěhují právě do Studence.



Ohlasy k zápasu


Sokol Výčapy
Bartes Jaroslav, trenér: Dnes se hrál vyrovnaný zápas. Dostali jsme hloupý gól. Ve druhé půli jsme měli více ze hry, ale neproměnili jsme žádnou z asi našich pěti gólovek.

TJ Sokol Studenec
Tomešek Jiří, vedoucí: Hráli jsme co jsme potřebovali. Hlavně v prvním poločase jsme byli jasně lepší. Pan rozhodčí chvílemi pouštěl hru, ale pískal spravedlivě.



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - M. Semerád [-] (71. R. Macek [-] ) , D. Matoušek [-] , L. Jeleček [-] , R. Kafka [-] , T. Pecka [-] , J. Jonáš [-] (46. J. Šimeček [-] ) , J. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] (56. L. Kašpárek [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Tretera [-] , P. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] - M. Nováček [-] (73. M. Chalupa [-] ) , M. Mrňa [-] , J. Buršík [-] , P. Rousek [-] , J. Holoubek [-] - K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] (90. F. Komárek [-] ) -

ŽK: 25. J. Jeleček , 47. J. Šimeček , 84. L. Jeleček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Michal - PINTÉR Štefan, KUBA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.