M. Vahila 65. (p.)
M. Vahila 80.
J. Hakl 84.
3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice otočily zápas proti Lipníku


Branky


65. M. Vahila (p.) , 80. M. Vahila , 84. J. Hakl - 26. L. Macháček
0

Návrat Lipníku do Okresního přeboru skončil po roční pauze porážkou na hřišti Rokytnic 3:1, když hosté neproměnili za vedoucího stavu pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle lépe pro hosty z Lipníku

Ikdyž skončil Lipník v minulém soutěžním ročníku ve třetí třídě na druhém místě, mohl se radovat z postupu do Okresního přeboru po roční pauze. Lipník se snažil od začátku utkání zaskočit svého soupeře, a to se jim také podařilo ve 26. minutě díky Lukáši Macháčkovi, který překonal Michala Širokého a poslal tak hosty do zaslouženého vedení 0:1. Hosté si vytvořili i další šance, ale již bez gólového efektu. Dokonce mohli své vedení navýšit z nařízeného pokutového kopu, ale místo razantního zakončení přišel signál mezi Adamem Rohonym a kanonýrem Rudolfem Šťávou, kdy prvně jmenovaný lehce míč předkopl, ale i tak Rudolf Šťáva míč do branky nedostal.

Domácí otočili výsledek po hodině hry

Po změně stran hosté své šance nedaly, a tak začali domácí trestat jejich chyby v obraně. Vše načal v 65. minutě Marián Vahila a svojí brankou tak dokázal srovnat z Lipníkem krok na 1:1. Potom byl zápas otevřený a čekalo se který tým dokáže přeci jen dostat svůj tým blíže k třem bodům. A podařilo se to opět domácímu Mariánu Vahilovi, který svojí brankou pomohl Rokytnicím jít v 80. minutě poprvé do vedení -2:1. V 84. minutě pak pojistil výhru domácích Jan Hakl na konečných 3:1 pro Rokytnice. V závěru utkání byl pak vyloučen autor jediného gólu hostů Lukáš Macháček.



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Dnes jsme domácím tři body doslova darovali.Po většinu utkání jsme byli lepším týmem,vypracovali si spoustu šancí a domácím nic nedovolili. Při našem vedení jsme neomluvitelně zahodili penaltu,domácí se dostali do zápasu a po našich hrubých chybách zápas otočili.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Syrový [-] (23. J. Veleba [-] ) , J. Herbrych [-] (75. M. Štork [-] ) , A. Štefánek [-] , O. Dalecký [-] (80. J. Bartejs [-] ) , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (69. M. Jičinský [-] ) , D. Jičínský [-] , F. Vejmelka [-] (38. J. Hakl [-] )

Hajduk Lipník
O. Urban [-] - T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (65. T. Kalay [-] ) , L. Macháček [-] , A. Rohony [-] , J. Kresa [-] , R. Fišer [-] , A. Kisela [-] , A. Matoušek [-] , V. Krotký [-] (80. V. Svoboda [-] ) , T. Pokorný [-]

ŽK: 54. R. Ferkl , 56. D. Jičínský - 28. J. Kresa , 30. V. Krotký . ČK: 90. L. Macháček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.