2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Kunc vystřelil výhru Dukovan v poslední minutě


Branky


0

Ambiciózní hosté se ujali rychlého vedení. První celek tabulky dokázal zásluhou Černého brzy vyrovnat. Další šance obou celků zůstaly neproměněny až do samotného závěru, kdy domácím zařídil tři body Jakub Kunc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten oba týmy odcházely za nerozhodného stavu

Vedoucí tým tabulky nevstoupil do utkání vůbec dobře. Po chybě Martina Fojtáška se hosté dostali do rychlého brejku a zcela volný Martin Neshyba prostřelil domácího brankáře Boreše - 0:1. Vedoucí branka hostů ovšem domácí nesrazila a zatlačili Beranov do obrany, jehož hráči se bránili pouze odkopy. Ve 14. minutě po rohovém kopu Černého hlavičkoval těsně nad domácí Řezáč. O chvíli později prošel do vápna Sedláček, na zadní tyči hledal Černého, ale ten zakončit nedokázal. Ve 23. minutě se domácím podařilo vyrovnat. Po akci z levé strany centroval Marek Jašek přesně na hlavu Josefa Černého - 1:1. Hned ve 26. minutě mohli jít domácí do vedení, ale tvrdá střela Železníka končí na pravé tyči branky hostů. Do konce poločasu domácí ještě několikrát zahrozili ze standardních situací, ale skóre se již neměnilo.

Jakub Kunc se stal hrdinou domácích

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Domácí zatlačili hosty před vlastní šestnáctku a ti se do šancí vůbec nedostávali. V 72. minutě přestřelil v nadějné šanci branku hostů Černý. O chvíli později se vyznamenal brankář Velkého Beranova Markovič, který vychytal Řezáče. Chvíli před koncem po akci z pravé strany našel Sedláček volného Kunce, který nastřeluje pouze brankáře Markoviče. ten se při zákroku zranil a do brány šel stoper Smejkal. Rozuzlení celého zápasu přišlo až v nastavené 94. minutě, kdy se po centru Černého prosadil hlavou Jakub Kunc a zařídil domácím důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Rostislav Štork: Po celé utkání jsme měli herní převahu a spoustu brankových šancí, které hosté se štěstím odvraceli. Nakonec se nám podařilo brankou v nastavení Beranov udolat. Myslím, že za předvedený výkon jsme si tři body zasloužili.

TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler: Díky rychlému protiútoku jsme se dostali brzy do vedení, avšak Dukovany byli lepším týmem a stihli rychle zareagovat. Bohužel jsme dostali druhý gól v poslední minutě zápasu, což zrovna nepotěší.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - M. Jašek [-] , M. Řezáč [-] , J. Fojtášek [-] , J. Černý [-] , J. Železník [-] (68. P. Pislcajt [-] ) , M. Fojtášek [-] (85. L. Pelán [-] ) , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] , J. Kunc [-] , M. Němec [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] (89. M. Vrtal [-] ) - P. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , F. Molva [-] - T. Matějíček [-] , R. Kittler [-] , J. Hladílek [-] , K. Eliáš [-] - M. Havlín [-] , M. Neshyba [-] (82. P. Tomášek [-] ) , R. Ganzwohl [-]

ŽK: 76. M. Fojtášek - 90. T. Matějíček .
Hráči zápasu: J. Černý , J. Kunc .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - SVOBODA Ladislav, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.