V. Crkal 89.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín dokázal v závěru vyrovnat


Branky


0

Po bezbrankové první půli poslal hosty do vedení Petr Havíř. Domácím zařídil brankou v samotném závěru bod Václav Crkal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Oproti utkání ve Velké Bíteši nastoupil domácí Měřín s pěti změnami v základní sestavě. Od začátku utkání to ale nebylo znát, domácí určovali tempo hry, ale šance Robotky a Doležala zůstaly nevyužity. Hosté zahrozili z rychlého brejku, ale útočník hostí netrefil branku. Když nebyla uznaná branka Doležala pro ofsajdové postavení, odcházelo se do kabin za stavu 0:0.

Václav Crkal v závěru dokázal vyrovnat

Druhý poločas začal velkou šancí lépe Měřín, ale Crkal nedokázal z malého vápna prostřelit obránce hostů zaskakujícího za ležícího brankáře. Ihned z následné akce hostů přišel pro Měřín trest, po dlouhém autu se k odraženému míči dostal na velkém vápně úplně volný Havíř a pěknou střelou otevřel skóre. Domácí po inkasované brance vypadli úplně z tempa a hra se převážně odehrávala ve středu hřiště. Hostitelům se podařilo vyrovnat až v 89. minutě, remízu 1:1 zařídil ze standartní situace hlavou aktivně hrající Václav Crkal.

 

(převzato z facebooku TJ Jiskra Měřín)



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík - hrající trenér: Nakonec zlatý bod, ale s hrou jsem tolik spokojený nebyl. Někteří hráči z lavičky mě nepřesvědčili, že by měli mít místo v základní sestavě.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - M. Kožený [-] , D. Jonáš [-] (79. P. Jůda [-] ) , K. Kružík [-] , J. Procházka [-] , L. Doležal [-] , T. Láznička [-] , V. Procházka [-] , V. Crkal [-] , D. Robotka [-] , M. Kolda [-]

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] (67. M. Škvařil [-] ) , V. Šikula [-] (76. V. Srba [-] ) , M. Havlíček [-] , P. Havíř [-] , R. Šikula [-] , V. Štefka [-] , L. Jirásek [-] (81. M. Vašíček [-] ) , D. Mareš [-] , J. Veselský [-]

ŽK: 36. V. Crkal , 77. L. Doležal .
Hráči zápasu: V. Crkal - P. Havíř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - JAHODA Jaroslav, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.