Nedvědice udolala Rapotice


Branky


2

Nedvědice dokázala na svém hřišti udolat ve formě hrající Rapotice 1:0. O jedinou branku v utkání se zasloužil Vít Šikula. Ani on, ale nedokázal na pozici udržet trenéra domácích Pavla Filu, který byl vedením odvolán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Na těžkém terénu viděli diváci velmi vyrovnané utkání. V první velké příležitosti se objevil po nahrávce Sobotky hostující Matoušek, ale jeho ránu z velkého vápna zastavilo břevno Tužinského branky. Hostům se jinak v průběhu zápasu nedařila kombinace a k vidění bylo spíše množství osobních soubojů a nakopávané míče. Během první půle byli domácí aktivnější, ale žádnou ze svých příležitostí nedokázali přetavit ve vedoucí branku. V úvodním dějství tedy diváci čekali na gól marně.

Vít Šikula zařídil domácím vítězství

V druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Domácí hráči přece jenom přidali více na tempu, ale žádnou výraznější příležitost k otevření skóre si nevypracovali. Vše změnila až 78. minuta, kdy se po závaru ve vápně Rapotic odrazil míč na šestnáctku a tam jej napálil Vít Šikula přesně pod břevno branky střežené Tomášem Lašem. Hosté mohli vyrovnat po chybě gólmana Tužinského, který dvakrát chytil míč a hosté zahrávali uvnitř pokutového území domácích nepřímý kop. Branku ale z této situace vytěžit nedokázali. Domácí tedy urvali velice důležité body. Ani to však nestačilo domácímu trenérovi Pavlovi Filovi, který byl po zápase vedením odvolán ze své funkce.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
web FC Rapotice: Od první do devadesáté minuty se hrála nakopávaná z obou stran. Domácí, zvyklí na své „drniště“ se přeci jenom tu a tam se o nějakou kombinaci pokoušeli, ale jinak utkání moc krásy nepobralo.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - MACH ING. Josef, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2016 10:30
Jan Laluch
Milane, děkujeme za komentář. Snad se gólman Laš chytne za nos a příště si nechá peprné výrazy pro sebe... Fotbalu zdar!
6. 10. 2016 09:55
za zmínku také stojí chování hostujícího golmana po obdržené brance , začal hrubě sprostě nadávat na adresu domacího týmu , napadal spostými nepublikovatelnými výrazy diváky domacího týmu . Měl být jednoznačně vyloučen rozhodčím zápasu , protože takové chování na hřiště nepatří a navíc na zápase bylo mnoho hráčů žákovských mužstev , kteří byli přítomní výlevům tohoto rapotického nerváčka T. Laše . Milan Neugebauer - divák zápasu