Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví doma podlehlo Třebelovicím


Branky


15. E. Pollák , 41. M. Kalina , 86. L. Němec - 4. M. Máca , 8. P. Sedlák , 27. M. Máca , 63. M. Máca
0

Fotbalisté Křoví se i dále propadají tabulkou. Po famózním úvodu sezóny si připsali již šestou prohru v řadě. Naopak Třebelovice nabírají formu a po minulém kole, kdy si připsali první výhru v sezóně dokázali zvítězit i ve Křoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod z říše snů poslal hosty do vedení

Oba týmy měly před zápasem problémy se sestavou. Hosté ale měli skvělý vstup do utkání a domácí zaskočili dvěma rychlými brankami po rychlých kontrech. Marka Máca a Petr Sedlák tedy zajistili hostům dvoubrankové vedení již v 8. minutě. Domácí Křoví dokázalo zmobilizovat síly a v 15. minutě díky pěkné ráně Polláka zpoza vápna snížilo na 1:2. Poté se hrál vyrovnaný fotbal na obou stranách. Domácí se snažili držet míč, kombinovat a hosté spoléhali na rychlé brejky. Jeden z nich dokázal využít Marek Máca ve 27.minutě kdy po samostatném uniku nedal domácímu brankáři šanci a vrátil hostům dvoubrankové vedení - 1:3. Domácí tým se v tu chvíli ocitl v menší defenzivě čehož mohl 2x využít Jurka a dát tak zápasu jasný směr. Ani jednou však na domácího Sáru v bráně nevyzrál a tak přišel pro Třebelovice trest. Ještě do poločasové přestávky dokázal snížit Kalina na rozdíl jediné branky - 2:3.

Marek Máca završil hattrick, hosté si již body nenechali vzít

Ve druhém poločase si vzal slovo opět hostující kapitán Máca. Nejprve předložil 100% gólovou šanci pro Kapka, který z hranice pokutového území trestuhodně přestřelil. Poté, v 63. minutě, vzal vše na sebe, obešel domácí obránce a podél Sáry vstřelil rozhodující gól utkání - 2:4. Domácí Křoví v tu chvíli otevřelo hru, ale do výrazných gólových šancí se nedokázali dostat – když se nedaří, tak se nedaří vůbec nic. Hostujícím hráčům se tak otevřela cesta k dalším brejkům, které zůstaly nevyužity. Když už se zdálo, že je po zápase a oba týmy už utkání pouze dohrávaly, domácí z ničeho nic po dlouhém autovém vzhazování dokázali opět snížit na rozdíl jediné branky. V poslední minutě měli hostující Třebelovice velké štestí, když domácí útočník Němec nastřelil břevno Nesibovi svatyně. Ovšem jak sám domácí hráč po utkání řekl: ,,Bylo by to velmi kruté, protože jsem stál ve třímetrovém ofsajdu a pomezní to z nepochopitelných důvodů pustil."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Luboš Mencler: Na domácí půdě jsme chtěli uspět a přerušit tak sérii porážek z minulých kol.Od začátku nám chybělo několik hráčů a tak dostal možnost si od začátku zahrát teprve šestnáctiletý Radim Datinský. Úvod nám vůbec nevyšel, už v 8. minutě jsme prohrávali o dva góly. Po střele E.Polláka jsme snížili na rozdíl jediné branky. Když, už to vypadalo na vyrovnání, hosté dali gól a odskočili opět na rozdíl dvou branek. Před půlí, ale snížil na rozdíl jediné branky domácí M.Kalina. Druhou půli hosté dobře bránili a podnikali brejky, po jednom z nich hosté navýšili skóre na 2:4. Ke konci zápasu se prosadil L.Němec a upravil tak konečný výsledek na 3:4.

TJ Třebelovice
Marek Máca - hrající asistent: Do utkání jsme nastoupili v hodně slepené sestavě, ale i tak jsme domácí zaskočili dvěma rychlými brankami po rychlých brejcích, které určily směr zápasu. Utkání jsme mohli rozhodnout už v prvním poločase, ale nemohoucnost v koncovce dávala domácím naději do poslední minuty. Pro nás velmi důležité tři body.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - L. Mencler [-] , J. Chlup [-] (46. V. Kováč [-] ) , L. Tichý [-] , E. Pollák [-] , J. Kašpar [-] (71. V. Švanda [-] ) , L. Němec [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , R. Datinský [-] , R. Roštinský [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Máca [-] , K. Kapko [-] , J. Jurka [-] , P. Sedlák [-] , R. Jurka [-] , M. Čurda [-] , P. Sedlák [-] (83. M. Kabelka [-] ) , V. Kotačka [-] , J. Čurda [-] , D. Janíček [-]

ŽK: 35. J. Kašpar - 21. M. Máca , 28. M. Čurda .
Hráči zápasu: M. Máca .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - KREJČÍ Vlastimil, STRAKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.