Rapotice vezou všechny body z Křoví


Branky


0

Zápas Dvou ostřílených klubů v krajských soutěží nabídl výhru hostujícího celku. V utkání, kterému přihlíželo 520 diváků rozhodčí Maar rozdal deset žlutých karek a červenou kartu, kterou obdržel Sobotka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do tříbrankového vedení

Do utkání vstoupil hostující celek Rapotic velice aktivně a za tuto aktivitu byl v 15 minutě odměněn, když  se po rohovém kopu míč odrazil k Dvořáčkovi a ten propálil sáru z hranice pokutového území. V 25 minutě to bylo již o tři branky, když akci rozjel Sobotka, do šance vyslal Matouška, ten se ale neukvapil a míč ještě vrátil Sobotkovi, který již neměl problém zakončit placírkou do prázdné branky 0:2. Ve 33 minutě hostující Rapotice vedly již o tři branky, když se prosadil Milan Laš střelou z dvaceti metrů - 0:3.

Domácí už jen snížili

Domácí celek svoji aktivitou ve druhém poločase dosstal hostující pod mírný tlak, navíc v 57 minutě snížil na rozdíl dvou branek Kalina 1:3. Bohužel domácí celek se již nedokázal prosadit a utkání tak skončilo 1:3.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Aleš Kolařík vedoucí družstva: Vstup do zápasu se nám povedl. Byli jsme aktivní a hrozili jsme zejména rychlým přechodem do útoku, avšak zpočátku se nám příliš nedařila finální fáze. Ve dvou šancích se v první desetiminutovce objevil Michal Sobotka, ale Sáru zatím nepřekonal. První branka padla díky našemu důrazu a dohrání celé situace, kdy odražený balón napálil Jakub Dvořáček. Poté jsme byli nebezpečnější, což jsme potvrdili i gólově. Veliké problémy dělal domácí obraně Michal Sobotka, který nás však paradoxně srazil svou nedisciplinovaností. Po vyloučení jsme se více zatáhli a přenechali iniciativu domácím. Ve druhé půli nás domácí zatlačili, ale podržel nás brankář Laš. Přesto jsme mohli několikrát navýšit své vedení, ale brejky jsme nedotáhli. Za bojovnost a větší úsilí jsme si tři body zasloužili.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAAR Michal - JÍLEK Lukáš, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.