Moravec padl doma s Křovím


Branky


0

Ve druhém kole si z horké půdy z Moravce odvozlo Křoví vššechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned v 1 minutě

Domácí se duchem zapomněli v kabině a hned po rozehrávce a dlouhém nákopu hosté zahrávali rohový kop. Na centr si naskočil nikým neobsazený Martin Němec a hned v 1.minutě to bylo 0:1. Domácí byli tímto zpackaným úvodem zaskočeni a chvíli trvalo než se rozehráli. Otěže zápasu naplno do svých nohou přebrali kolem 20. minuty. Fotbalisté Křoví chvílemi bránili v 9 lidech uvnitř vlastní šestnáctky. Z velkého množství vypracovaných šancí domácí buďto netrefili branku, několikrát musel předvést své umění brankář hostí Sára a jednou hostující obránce vykopával míč na brankové čáře. Do konce poločasu se tedy skóre nezměnilo.

Domácí vyrovnali, hosté v zápětí zase vedli

V druhé půli se obraz hry nezměnil. Domácí se tlačili před Sáru, změnili rozestavení a začali útočit ve více hráčích. Dlouho očekávaná branka přišla v 65. minutě, když se Broža uvolnil ve vápně a přihrávkou pod sebe našel volného Urbánka, který zamířil přesně k tyči. V 69. minutě se skóre měnilo potřetí. Z ojedinělého brejku hostující Němec uvolnil kolmicí mezi stopery domácích Roštínského a ten střelou na zadní tyč překonal Pokorného. V závěrečných dvaceti minutách se domácí drtivě hnali alespoň za vyrovnáním, ale z množství střel a centrů nedokázali dostat míč za záda vynikajícího Sáry. Nepomohla ani závěrečná power-play. Hosté tedy vytěžili z minima maximum a odvážejí si všechny body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Lukáš Broža - hrající trenér: Hosté nám udělili lekci z produktivity, své dvě šance dokázali proměnit. Celý zápas jsme útočili do plných a vypracovali si velké množství brankových příležitostí, ale v zakončení se nám nedařilo.




Počet diváků: 125. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - PODOBA Tomáš, KOLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.