Radešínská Svratka si poradila s nováčkem


Branky


41. I. Plhal , 55. J. Janů - 72. V. Štefka
0

Ve druhém kole I.B třídy - skupiny B proti sobě nastoupili poslední dva vítězové Okresního přeboru na Žďársku. Radešínská Svratka přivítala na svém hřišti hosty z Nedvědice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější

Již ve druhé minutě mohl rozjásat místní diváky, po výborném presingu Michal Šacl ale střílel nad. V 18 minutě Martin Mužátko našel Antonína Jínka, ten překonal i brankáře, ale hostující obránce stihl vykopnout z brankové čáry. V 25 minutě po rohu na přední tyč Jínek hlavičkoval nad. Ve 30 minutě penalta na Ivo Plhala po faulu ve vápně, Zdeněk Starý nastřelil pouze břevno. Ve 40 minutě už se skóre měnilo, Ivo Plhal se nádherně trefil z přímého kopu přes zeď do šibenice.

Domácí skóre navýšili, hosté stihli už jen snížit

V 54 minutě se domácí dostali do dvoubrankového vedení, když Jirka Janů překonal z přímáku střelou na vzdálenější tyč špatně postaveného brankáře. V 58 minutě Mužátko našel kolmicí Plhala, ale ten brankáře neprostřelil. V 72 minutě se hostující nováček z Nedvědice dočkal svého prvního gólu v soutěži, když se prosadil Štefka. V 77 minutě centr do vápna na zadní tyč, Pekárek zakončoval, ale obránce tečoval mimo. V 85 minutě centr Novotného před bránu, Dostál zakončoval na přední tyči, ale mezi nohama brankáře se míč odrazil do tyče.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TERBER Ondřej - PODOBA Tomáš, RYŠÁNEK Zbyšek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.