0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2017 17:00

30.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerovští v boji o záchranu divize klopýtli ……


Branky


0

K velmi těžkému utkání odjížděli Dolnobenešovští k předehrávce 30. kola na hřiště 1. FC Viktorie Přerov. Po víkendovém „výbuchu“ na domácím trávníku proti Šumperku, čekal další souboj s týmem bojujícím o záchranu v divizi. Jak jsou tato utkání náročná se, ukázalo od první minuty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po zahřívací čtvrthodince spustili domácí útočnou lavinu. Ve14. minutě kryl Kolenko dělovku Kollera. Ve 20. minutě skončila jedovka Václavíčka těsně vedle pravé tyče. Ve 23. minutě nabídnul Chuda „superloženku“ Koutnému, ale ten v koncovce neuvěřitelně selhal! V ostřelování branky hostů pokračoval ve 24. minutě Blažkovský, ale jeho střela se otřela jenom o levou tyč! Do další vyložené šance se dostal ve 30. minutě Chuda, ale ve snaze obstřelit Kolenka, obstřelil i jeho branku …… Hosté se dostali ke své první šanci ve 36. minutě, Rubý však po rohovém kopu pálil nad branku. Po průniku Václavíčka ve 39. minutě se odrazila jeho střela od tyče, ale Zimčík se ani z malého vápna do branky netrefil!!! Když gólem neskončil ani nádherný volej Václavíčka ve 44. minutě, začala se naděje na bodový zisk domácích pozvolna rozplývat. Druhý poločas začali domácí vehementně. Ve 47. minutě doslova čaroval v brance hostů Kolenko, který si poradil se dvěma gólovými projektily Kollera. Benešovští kontrovali brejkem Labudy ve 48. minutě, ale jeho rána zasvištěla nad břevnem už bezmocného Čecha. V 50. minutě dostali domácí drtivý úder. Haas se parádně uvolnil a jeho centr poslal Labuda nechytatelnou hlavičkou do branky Přerova – 0:1! Domácí zmobilizovali všechny síly k obratu nepříznivého stavu. Zápas se v dalších minutách změnil na souboj Přerova proti Kolenkovi. Ten svými zákroky přiváděl domácí k zoufalství. V 52. minutě vyrazil nádherně střelu Koutného na rohový kop. Naději domácích na body udržel ještě v 55. minutě Hrabal, který z brankové čáry vyhlavičkoval střelu Moravce. Domácí příznivci se neradovali z gólu ani 59. minutě, když střela Blažkovského těsně minula levou šibenici. Poslední naději domácích definitivně pohřbil fantastickým zákrokem Kolenko, který v 75. minutě vytáhnul přímo ze šibenice pumelici Chudy!!! Nad domácími se začaly stahovat černé mraky. Poslední zbytky sil vrhli do útoku, ale štěstí stálo na jejich straně v 81. minutě. Bleskový brejk hostů rozehrál Rubý, jeho dlouhý pas prodloužil Labuda na nabíhajícího Baránka, ale brankář Čech si přilepil jeho volej do svých rukavic. V 86. minutě měl pojistku na vítězství hostů na svých kopačkách střídající Býma, ale z gólu se neradoval….. Hosté si v závěrečných minutách už své jednogólové vítězství pohlídali. Co bude znamenat porážka pro domácí, uvidíme až po odehrání závěrečných pěti divizních kol!



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
Jaroslav Matějíček, trenér: Jeden z našich klíčových zápasů o udržení v divizi jsme bohužel nezvládli. Vytvořili jsme si šance na tři zápasy, ale v koncovce jsme selhali. Ani jeden z našich hráčů nedokázal dát tolik očekávaný gól a překonat obranu hostů a jejich skvělého brankáře. Naděje však umírá poslední!

FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Objektivně musím přiznat, že dnes nevyhrálo lepší mužstvo. Na druhé straně si velmi cením toho, jak se naši hráči vypořádali s nepovedeným zápasem v minulém kole. Sáhli si až na dno svých sil, k tomu při nás stálo i štěstí a navíc v brance neprůstřelný Kolenko.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
T. Čech [-] - L. Vajda [-] (77. R. Klimek [-] ) , O. Václavíček [-] , D. Hrabal [-] , J. Bubeník [-] , T. Blažkovský [-] , D. Chuda [-] , M. Zimčík [-] , M. Koutný [-] , M. Koller [-] , T. Kytlica [-] (64. Z. Dostál [-] )

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - M. Večerek [-] (71. A. Baránek [-] ) , B. Moc [-] (83. L. Foitzik [-] ) , J. Radek [-] (80. J. Býma [-] ) , J. Košárek [-] , F. Labuda [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , O. Haas [-]

ŽK: 63. O. Václavíček - 82. B. Moc .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Ságl Petr - NOVÁČEK Ivo, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.