3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín nenechal Havířov ani nadechnout


Branky


0

„Věděli jsme, že nás čeká velice silný soupeř, ale do zápasu jsme šli s tím, že chceme získat tři body. Na jaře jsme si dokázali, že když budeme hrát svůj fotbal, tak můžeme porazit kohokoliv. První poločas jsme byli aktivnější, ale chyběl nám klid v koncovce. Druhý poločas byl z naší strany lepší, pomohl nám rychlý gól, tím jsme se uklidnili a ještě lépe kombinovali a přidali další branky. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli, ale samozřejmě je třeba uznat, že Havířovu chyběli klíčoví hráči, což určitě jejich hru poznamenalo“: řekl po utkání domácí střelec Radovan Lokša.

 

„Byli jsme u všeho pozdě, neprezentovali jsme se hrou, na jakou jsme zvyklí, a výsledek tomu odpovídá. Pro mě je to ostudný výkon. Prohrát se totiž může, ale ten výkon musí nějak vypadat. Ne, že budeme ustrašeně sledovat, jak hraje soupeř:"řekl po utkání trenér hostů Miroslav Matušovič

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , P. Macíček [-] , M. Kiss Farkas [-] , D. Javorek [-] - P. Krčula [-] (83. L. Uhlíř [-] ) , M. Švec [-] , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] (71. J. Macíček [-] ) , J. Opatřil [-] - R. Lokša [-] (78. J. Smolarčík [-] )

MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Michalčák [-] , P. Lisický [-] , L. Skoupý [-] , K. Skoupý [-] - T. Omasta [-] , J. Klejnot [-] , P. Zupko [-] (68. D. Musiol [-] ) , J. Uher [-] , M. Švábík [-] (46. T. Wojnar [-] ) - T. Gomola [-] (77. T. Uherčík [-] )

ŽK: 62. M. Kiss Farkas - 44. L. Skoupý , 70. J. Klejnot , 73. T. Gomola , 78. J. Uher .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Galásek Michal - ŠAMÁREK Jan, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.