1:1
(0:1)
24. D. Chuda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice i v deseti zachránily bod


Branky


0

Zápas, v kterém byli domácí hráči v jasné pozici favorita. Už umístění obou mužstev v tabulce tomu dávalo za pravdu. Leč jak už jsme se mnohokrát v DIVIZI E přesvědčili, tato soutěž nemá favorita snad v žádném zápase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gill se červenal

Domácí do zápasu vkročili s jasným cílem, co nejdříve ukázat soupeři kdo je v Petrovicích pánem. Dařilo se jim to asi tak dvanáct minut a pak už se hra vyrovnala a naopak iniciativu utkání začali přebírat hosté.

A zvýšená aktivita se jim vyplatila.

Ve 24. minutě vyslal hostující obránce, na polovině číhajícího, Davida Chudu. Ten si pro sebe „zabalil“ míč a nasměřoval si to přímo na bránu petrovického Richarda Mrozka. Ani jeden z domácích obránců se neráčil vystoupit proti hostujícímu hráči a tak se rozhodl ke střele a dobře udělal. Trefil to náramně a Mrozek mohl vytahovat míč ze své sítě. 0:1.

Další událost, která ovlivnila celé utkání, se stala ve čtyřicáté minutě. Na zteč hostující brány se vydal Lukáš Vajda, kterého nedovoleně zastavil domácí obránce David Gill. A protože za ním už žádný obránce nebyl a Vajda by mohl pokračovat sám na brankáře Mrozka, uviděl okamžitě červenou kartu.

Viz.: oficiální zápis rozhodčího zde:   Zpráva rozhodčího

Popis ČK:40. minuta - Hráč č.3 David Gill - Zmaření zjevné brankové možnosti soupeřova družstva. Zmařil zjevnou brankovou příležitost nedbalým podražením soupeře H6 z boku. Přestupek se stal před střídačkou domácího družstva přičemž hráč D3 byl předposledním bránicím hráčem domácích a hráč H6 by postupoval sám na brankáře domácích. Nastavení doby hry:V prvním poločase nastavení doby hry z důvodu promarnění času při udělení ČK, ve druhém z důvodu zjišťování zdravotního stavu hráču na HP.

Zranění: NE, Předat k STK: NE, Předat k DK: ANO, Konfrontace: NE

 

 

Moskál zachránil bod

Domácí snaha o vyrovnání se rodila těžce, protože měli o jednoho muže v poli méně. 

V 68. minutě rozjel rychlou akci Tomáš Bajzáth, krásně prostrčil na rozběhnutého Hoffmanna, který si povodil přerovského obránce a vypálil míč na bránu, ale tam se zaskvěl hostující brankář Čech

O minutu později se musel blýsknout také domácí Mrozek, který na roh vytlačil míč přímo z brankové čáry. 

Ale skóré se nakonec přece jen změnilo a to v 73. minutě. Začlo to přímým volným kopem, který se domácím vůbec nepovedl, ale míče se ještě stačil zmocnit Urban a vrátil h6 zpět do šestnáctky hostů, kde si jej našel Hoffmann a z voleje napálil míč na bránu Čecha, tam ho ještě usměrnil Moskál a bylo srovnáno. 1:1.

A pokud by se ujala i pumelice Kondziolka, mohlo být v Petrovicích ještě veseleji. 

 

 



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - A. Leibl [-] , T. Bajzath [-] , M. Puškáč [-] (70. F. Kondziolka [-] ) , P. Moskál [-] , D. Gill [-] - P. Škuta [-] (72. D. Siekiera [-] ) , R. Klein [-] , J. Hoffmann [-] - D. Klimas [-] (35. J. Paduch [-] ) , J. Urban [-]

1. FC Viktorie Přerov
T. Čech [-] - T. Kytlica [-] , D. Chuda [-] , M. Zimčík [-] , M. Rybka [-] (80. P. Javora [-] ) , Z. Dostál [-] (90. F. Raška [-] ) , M. Bielko [-] , M. Koller [-] , L. Vajda [-] , J. Bubeník [-] , P. Bogdaň [-]

ŽK: 20. P. Škuta , 80. J. Paduch , 80. J. Urban - 42. M. Koller , 52. M. Rybka , 80. L. Vajda . ČK: 40. D. Gill .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Koláček Josef - KOLÁČEK Jan, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.