Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín opět řádil, tentokrát to odnesl Jeseník


Branky


0

Domácí Jeseník narazil na vlastní limity, které už nejde překročit. Zatímco po Frýdlantu se hráči zlobili nad chybami, jimiž soupeři nabídli vysoké vítězství, nálada po domácím duelu s Novým Jičínem se nesla v duchu smíření s porážkou, která byla nevyhnutelná. Nový Jičín předvedl fotbal, jaký diváci v Jeseníku už dlouho neviděli. Přímočaré rychlé akce, individuální technika hráčů, souhra a v neposlední řadě velké tempo a nasazení dělaly domácímu týmu velké problémy. Hostující tým byl lepší v každém ohledu a zaslouženě si odvezl tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Macura vykřesal naději

Začátek utkání vypadal nadějně: Ve 3. minutě dostal Navrátil balon mezi stopery, ale zakončil slabě doprostřed brány. V 6. minutě zaváněl gólem Karakasidisův nákop do prostoru před brankou, který hostující obrana také vyřešila.

A pak už přišel první gól, když Lokša utekl po křídle, ve vápně našel nabíhajícího Macíčka a ten z blízka nedal Pastuchovi šanci. 0:1.

Hosté i po získaném vedení pokračovali v tlaku, rychlostně převyšovali domácí hráče, získávali rohové kopy a další standardky. V největší novojičínské příležitosti se blýskl excelentním zákrokem Pastucha, když vyrazil dělovku Juříčka.

Jeseník odpověděl Karakasidisovým přímákem, který pořádně protáhl brankáře Ognyanova, ale ve 37. minutě  se už jeseničtí radovali z vyrovnání. 

Minka poslal před branku rohový kop, který obrana odvrátila, míč se dostal zpět k Minkovi, jehož druhý centr si našel před brankou Macura a ztečoval ho do sítě. 1:1.

 Ještě veseleji mohlo být o chvíli později, kdy pálil k tyči Navrátil, ovšem novojičínský gólman se vyznamenal.

 

V poslední minutě první půle se hosté vrátili do vedení, když Macíček v rohu hřiště dokonale vyšachovali dvojici bránících hráčů a jeho centr našel přesně nabíhajícího Lokšu. 1:2.

Hosté ovládli zápas

 

Gól do šatny zmrazil jesenickou náladu a po změně stran hosté zcela ovládli dění na hřišti.

Po několika šancích se dostali do dvoubrankového vedení v 58. minutě, kdy Opatřil pronikl až k brankové čáře, zpětnou přihrávkou našel, znovu nejlepšího divizního střelce, Lokšu a ten dal už svůj dvacátý gól v sezoně. 1:3.

Jeseník se na každou šanci mnohem více nadřel, ale přesto si je dokázal také připravit: tu největší nedotáhl do gólového úspěchu Macura, nadějně vypadala i Furikova střela.

Nový Jičín v 77. minutě naplnil svůj jarní čtyřgólový průměr na zápas: odražený míč se dostal k Juříčkovi, který přízemní střelou z dálky překvapil Pastuchu. 1:4.

 

Hosté tak navázali na jarní velkou jízdu a válcují zbytek divizního pole. Jeseník prohrál podruhé v řadě a pokusí se zabodovat za týden v Kozlovicích.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Nový Jičín
Radovan Lokša, útočník: Do Jeseníku jsme jeli s tím, že chceme získat tři body, ale věděli jsme, že to nebude nic jednoduchého, jelikož domácí budou chtít odčinit vysokou prohru z Frýdlantu. Mají v týmu šikovné fotbalisty a doma se jim daří. My jsme však chtěli hrát svůj fotbal a víme, že když jej hrát budeme, tak můžeme být úspěšní. Od začátku jsme byli aktivnější a lepší v kombinaci a dostali jsme se do vedení. Mohli jsme i zvýšit vedení, ale některé šance jsme neproměnili. Jeseník "kousal" a podařilo se mu i vyrovnat. Pro nás byl hodně důležitý gól, který jsme dali těsně před přestávkou a do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme hrát pořád zodpovědně a nejlépe dát třetí gól, což se nám podařilo a už jsme kontrolovali hru, přidali další gól a zaslouženě jsme vyhráli. Pak jsme si pořádně zařvali, dali si výborné maso, klobásky a užili jsme si dlouhou cestu zpět domů :-) .....



Sestavy


FK Jeseník
J. Pastucha [-] - P. Navrátil [-] (64. P. Plhák [-] ) , L. Woitek [-] , A. Bříza [-] , B. Mlynář [-] , M. Furik [-] (70. M. Hanzlík [-] ) , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] , V. Novák [-] (56. J. Řezníček [-] )

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , P. Macíček [-] , M. Kiss Farkas [-] , D. Javorek [-] - M. Švec [-] , P. Krčula [-] (72. L. Uhlíř [-] ) , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] (84. J. Macíček [-] ) , J. Opatřil [-] (82. J. Smolarčík [-] ) - R. Lokša [-]

ŽK: 43. J. Minka - 17. P. Krčula , 69. J. Juříček .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Podhajský Matěj - GREČMAL Michal, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.