0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly nepadly, brankáři byli proti


Branky


0

Fotbalisté domácích uzavírají divizní tabulku, ale v žádném případě se s touto pozicí nesmiřují. V domácím prostředí jsou bojovným a houževnatým soupeřem pro každého favorita. A to je ctí! Ani nyní nehodili flintu do žita a diváci tak měli možnost sledovat dramatické utkání až do posledního hvizdu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nahoru, dolů, ale gól nepřišel

Hosté dali o sobě vědět už ve 2. minutě. Rubý nádherně uvolnil Hartmanna, ale jeho pohotová střela o chlup minula pravou tyč.

 

V 8. minutě prokázal gólman Kolenko svou formu, skvělým zákrokem chytil dělovku Mikuly z přímého kopu.

 

Na druhé straně čaroval brankář Sváček. V 11. minutě si poradil se střelou Těžkého, v 16. minutě doslova sebral balón z kopaček Hartmannovi.

 

V 18. minutě pak Sváček zlikvidoval svůj infarktový kiks při rozehrávce, Rubý se z gólu neradoval….

 

Ve 28. minutě napálil Hartmann jenom boční síť po čítankovém centru Těžkého.

 

Domácí Chuchma byl blízko vedoucímu gólu ve 30. minutě, ale odražený odkop Kolenka se mezi tyče nevešel. Kolenko udržel čisté konto i ve 32. minutě, když si poradil s tutovkou Škrobáka.

 

Domácí si zhluboka oddechli ve 34. minutě, na milimetrový pas Rubého nabíhal Labuda, ale Sváček jeho střelu přilepil do svých rukavic.

 

 

Ve 43. minutě faulovala obrana domácích v super pozici pronikajícího Juchelku. Sám postižený však branku z přímého kopu přestřelil!!! 

Brankáři excelovali

Zasloužený potlesk sklidil Sváček v 59. minutě, když fantastickým zákrokem vyrazil konečky prstů dělovku Rubého na rohový kop. Pohromu od své branky odvrátil i v 60. minutě, když chytil i hlavičku Labudy po centru Hartmanna.

 

Diváci už křičeli gól po nádherné střele Pavelky J., ale ta jen otřela levou šibenici už překonaného Kolenka.

 

Domácí se neradovali ani z gólu v 65. minutě, Chuchma dal „balón pod sebe“, ale Škrobákova střela se mezi tyče nevešla!

 

Domácí udržel při životě znovu Sváček v 68. minutě, když u pravé tyče stačil snad očima ještě vyrazit balón na rohový kop. Gólem neskončila ani střela Maliňáka v 76. minutě, rozvlnila jenom horní síť!

 

 

V závěrečných minutách se obě mužstva snažila strhnout vítězství na svou stranu, ale diváci se v dramatické koncovce gólu nedočkali. Bojovné, ale fér vedené utkání, žluté karty jdou spíš na vrub velmi těžkému terénu, tak skončilo dělbou bodů. Pro hosty je to až v pátém utkání první jarní premiérový bod. 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Ivo Davídek, trenér: Dnešní bojovné, ale korektní utkání se muselo svou dramatičností všem líbit. Hosté potvrdili svou kvalitu, naše chlapce musím pochválit za enormní snahu porvat se o vítězství. Z celkového pohledu na průběh si však myslím, že remíza, které chyběly jenom góly, díky skvělým brankářům, je však spravedlivá. Máme cenný bod a jdeme dál zápas od zápasu.

FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Poprvé na jaře nejsem zklamaný! Bylo to zajímavé a dramatické utkání na velmi těžkém a náročném terénu. Domácí svým výkonem vůbec nepotvrdili své postavení v tabulce. Náš výkon měl konečně fotbalovou podobu, snad nás bodový zisk z „horké“ půdy konečně nakopne do podzimní fazóny! Už chybí jenom góly, ale konečně jsme si dokázali vytvořit nadějné gólovky, při jejich proměňování máme ještě co zlepšovat.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , P. Maliňák [-] , O. Adámek [-] - F. Maček [-] , M. Podešva [-] , J. Langer [-] - P. Škrobák [-] , J. Pavelka [-] (82. V. Vašut [-] ) , T. Chuchma [-]

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - P. Dřizgevič [-] , V. Těžký [-] (79. J. Býma [-] ) , L. Foitzik [-] (46. B. Moc [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (75. J. Radek [-] ) , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Košárek [-]

ŽK: 70. M. Podešva , 73. J. Pavelka , 79. T. Chuchma , 87. P. Maliňák - 23. L. Foitzik , 63. V. Těžký , 72. P. Dřizgevič , 89. O. Haas .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - ŠIŠTÍK Petr, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.