1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komplikovali jsme si zbytečně zápas, řekl trenér Machálek


Branky


0

Líšeň proti jistému sestupujícímu Blansku uhrála hubené vítězství 1:0, když se o jedinou branku postaral Krška a Líšeň má nadále naději na udržení v MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení v koncovce

V prvním poločase byla lepším týmem domácí Líšeň vytvořila si pár gólových šancí, ale v koncovce se trápila a zápas si hodně komplikovala. Byla znát na hráčích nervozita, že nutě potřebují zvítězit, aby si udrželi co nejlepší výchozí pozici v boji o udržení do posledního kola. Ve 13.minutě měl šanci Machálek. Po skvělém pasu loboval vyběhnuvšího Flodera, ale přeloboval i bránu. O dvě minuty se z ničeho nic za obránci ocitl Krška, ale jeho střelu chytil Floder. Ve 23.minutě dostal centr do vápna Machálek, ale z dobré pozice minul.

Padlo to tam

V 54.minutě opět v šanci Machálek, tentokrát zakončoval po centru hlavou těsně vedle. V 56.minutě přišla jediná vážnější šance hostů. Měl ji Chloupek, který šel sám, ale trefil pouze břevno branky Rychetského. O čtyři miuty později se po skvěle rozehraném přímém kopu trefil střelou k tyči David Krška.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - trenér SK Líšeň: Byli jsme lepším týmem. Měli jsme hodně šancí, ale trápili jsme se v koncovce a zbytečně si komplikovali zápas.

FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blasnko: Asi není zvykem, že může být trenér spokojený i po prohraném zápase, ale já dnes k tomu nemám daleko. Po zápase můžeme přiznat, že jsme měli vůbec problém mužstvo poskládat, protože těch zranění se nám nakupilo hodně a někteří kluci museli nastoupit i s tímto handicapem. Všechna střídání byla ze zdravotních důvodů a zápas dohrávalo 5 dorostenců v sestavě. Přes ty všechny problémy, jsme chtěli sezónu dohrát důstojně a myslím, že se nám to podařilo. Líšeň sice nedala už v první půli gól ani ze tří vyložených šancí, ale i my jsme měli několikrát ke gólu blízko. Asi po hodině hry jsme za stavu 0:0 nastřelili Chloupkem břevno a mohli jsme závěr zápasu ještě více zdramatizovat. Jak už je pro tuto sezónu typické opět jsme prohráli o gól, která tentokráte padla po chytře zahrané standartce Krškou. Kluci se dnes nemají za co stydět, byli důstojným soupeřem Líšni, která hrála o všechno a mě těší, že si ligové starty připsali další dorostenci.



Sestavy


SK Líšeň
M. Rychetský [-] - D. Frimmel [-] (74. V. Minařík [-] ) , L. Fall [-] , P. Demeter [-] (88. L. Daněk [-] ) , A. Ovsepjan [-] , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] , T. Machálek [-] , D. Krška [-] (80. R. Čampa [-] ) , M. Bednář [-] , M. Král [-]

FK Blansko
J. Floder [-] - L. Koláček [-] , L. Hanuš [-] , J. Šplíchal [-] , T. Feik [-] - J. Minx [-] (69. D. Prudil [-] ) , L. Chloupek [-] , D. Šmerda [-] , D. Duda [-] , Š. Kolařík [-] (76. R. Němec [-] ) - S. Píšek [-] (45. D. Hanák [-] )

ŽK: 55. D. Krška - 49. L. Hanuš , 82. D. Duda .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - VRŤO Peter, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.