Jaroměřice nastřílely Budějovicím tři góly


Branky


14. D. Hověz , 49. A. Palát , 60. M. Hošek
0

V rámci třináctého kola zavítali předposlední Moravské Budějovice na půdu Jaroměřic nad Rokytnou a cíl pro výpravu hostů byl jasný, získat tři body a odskočit tak poslední Jemnici. To se hostům ale vůbec nepodařilo, ze své brány museli vytahovat míč třikrát, a co hůř nevstřelili ani gól.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodnula branka Daniela Hověze

 

Domácí Jaroměřice absolutně ovládli nedělní utkání s Moravskými Budějovicemi, které nakonec porazili 3:0. Jaroměřice byly v celém zápase viditelně lepší a třemi krásnými brankami jen potvrdili formu, ve které se momentálně nacházejí. Za domácí se nejprve v prvním poločase trefil Daniel Hověz a v druhém poločase pak góly přidali Aleš Palát a Marek Hošek. Moravské Budějovice domácí nikterak neohrozily a tři body tak zůstali v Jaromřici nad Rokytnou.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Milan Bednář: Je za námi velice povedený zápas. Kluci odehráli opravdu skvělý zápas, nemůžu jim vůbec nic vytknout. Tři vstřelené branky a hlavně tři body mluví za vše.




Počet diváků: 200. Rozhodčí: PORUPKA František - JÍLEK Lukáš, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.