Chotěboř dokázala všechny body udržet doma


Branky


0

V rámci desátého kola do Chotěboře zavítal Humpolec. Oba týmy obsazují přední příčky tabulky krajského přeboru Jihlavy. Chotěboř díky vítězství odskočila Humpolci na čtyři body a posunula se na třetí místo s jednobodovou ztrátou na první Polnou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh prvního poločasu

První poločas nabídl spoustu krásných šancí na obou stranách, první polovina půlky se přeci jen více povedla domácím, kteří z toho dokázali vyprodukovat jeden gól. Ve dvacáté první minutě se trefil Petr Hanousek. Po té se do hry dostali hosté a svou převahu nakonec korunovali gólem minutu před koncem prvního poločasu. Skóre srovnal Paťha Jakub.

 

Domácí urvali body až v závěru

Druhý poločas byl prakticky úplně stejný jako ten první. Spousta šancí na obou stranách, krásné střely i kombinace a perfektní zákroky brankářů. Trochu paradoxně nakonec rozhodnul zápas celkem náhodný gól Martina Odvářka tři minuty před koncem. Chotěboř tak doma zvítězila 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural: Gól tři minuty před koncem je pro soupeře dost krutý, jelikož zápas to byl remízový. My měli nakonec více štěstí. Šance na zlomení zápasu byli na obou stranách, můžeme být rádi, že z tak těžkého zápasu si odnášíme tři body.

AFC Humpolec
Ján Kubík: Neodehráli jsme špatný zápas, při troše štěstí jsme mohli i vyhrát, štěstí se ale nakonec naklonilo k domácím.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - NÁPRAVNÍK Jan, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.