Chotěboř si připsala první tři body


Branky


0

V sobotním odpoledni přivítal celek Chotěboře hosty z třebíčska Jaroměřice nad Rokytnou. Utknámí nabralo konečný výsledek až v posledních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák poslal domácí do vedení

Domácí premiéru chotěbořští zvládli. Nenastoupili zcela kompletní, ale zápas měli celkem pod kontrolou. Úvodní aktivitu sice provázela mírná nervozita, ale přeci jen byla odměněna vedoucí brankou. Hanousek přihrál Bělovskému a ten servíroval na hlavu Luboše Dvořáka - 1:0. Domácí se uklidnili, ale dál jim kombinace nešla podle představ. Hosté se osmělili v závěru. Brejkové akce však nedotáhli do zdárného konce a standardní situace buď nenašli adresáta nebo pokud ano, ti byli nepřesní.

Branky padly až v posledních 15 minutách

Podobný průběh měla i druhá část utkání. Domácí toužili po pojistce v podobě druhé branky. Hosté odolávali, ale směrem dopředu toho také moc neukázali. Hrál se tudíž fotbal mezi šestnáctkami. Chotěbořští se uklidnění dočkali až v závěru kdy po faulu na Dvořáka se pískal pokutový kop. Tradiční exekutor Martin Somerauer se nemýlil, 2:0. Kosmetickou úpravu konečnému výsledku dal opět domácí kapitán Martin Somerauer, který zúžitkoval hlavou druhý gólový centr Bělovského, 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural - trenér: Řešili jsme komplikace se složením. Hráči kteří byli k dispozici zápas zvládli, ale představy určitě máme větší. Snažili jsme se kombinovat, ale přece jen to ještě není ono. Vítězství je vzhledem ke hře obou týmů spravedlivé. Jsem za dobrý start rád, protože nás čeká těžká sezóna. Proto klukům ještě jednou děkuji za přístup k utkání a výhru."




Počet diváků: 150. Rozhodčí: FABEŠ Roman - POJEZNÝ Karel, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.