0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakeš rozhodl o výhře Březí ve Věchnově


Branky


0

Nováček z Březí navázal na domácí výhru s Radešínkou Svratkou B a vyhrál o branku ve Věchnově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bezgólovou remízou

K odehrání 11. kola III. třídy přijel do Věchnova nevyzpytatelný soupeř z Březí. Domácí trenér se musel obejít bez zraněného střelce Ondry Ostrýže a brankáře Davida Starého. Do brány Věchnova nastoupil po zranění vyléčený Filip Uhlíř a ze začátku utkání moc práce neměl, to jeho kolega z Březí Tunkr se od první minuty činil. Věchnov tlačil ale bez gólového efektu. Po úvodním tlaku se osmělovali k rychlým kontrům i hráči Březí a zatápěli tak domácí obraně. Největší šanci první půle měli hosté kdy ve 44. minutě po samostatné akci Jakeše se na dvakrát podařilo Uhlířovi dostat balón do bezpečí svých rukavic.

 

Jediná branka rozhodla zápas

V druhé půli opět začali domácí tlakem ale většina šancí končila na kopačkách či hlavě hostujícího Grubera. Až v 60. minutě krásnou tvrdou střelou domácí Kučera prověřil Tunkra ten ale jeho ránu vyrazil na roh. V 72. minutě přišel pro domácí trest za neproměněné šance v podobě obdržené branky, Jakeš sbalil na půlce balón nikomu ho nepůjčil, a dovezl jej až do brány. Po té se domácí Věchnov ještě více snažil o vstřelení alespoň vyrovnání, ale pozorná obrana hostí se nechala přehrát pouze dvakrát kdy domácí Bukáček při přehazování brankáře přehodil i bránu a v 88. minutě mladík Vojta Martínek trefil břevno. Po té ještě proběhla série rohů, ale fotbalisté Březí uhájili čisté konto a odvezli si z Věchnova tři body za hubené vítězství 0-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
František Smolík: Další zápas, který jsme podle mého názoru měli vyhrát, ale zcela nás opustilo štěstí. Nemůžu klukům upřít snahu o vstřelení gólu, ale momentálně se nám nic nedaří .Zápas jsme museli odehrát bez zraněného Onka Ostrýže, který v útoku hodně chyběl. Soupeř moc šancí neměl a náš hodně omlazený tým nebyl schopen si poradit se zkušeným stoperem hostujícího mužstva. Teď nás ještě čekají dvě vyhrocené derby a pokud se kluci trochu víc nenabudí tak to budeme mít hodně těžké.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Zápas se pro nás od začátku nevyvíjel dobře, domácí tým hrál útočný fotbal, ale bez efektu. Naše obrana hrála opět na 100 % a díky jednomu úniku Jakeše jsme se štěstím vyhráli. Byl to pro nás těžký zápas i z důvodu malého hřiště ve Věchnově, na které nejsme zvyklí. Musím pochválit i domácí obranu, která odehrála taky výborný zápas až na menší chyby, ze kterých jsme nakonec vytěžili vítěznou branku a odvážíme si velmi cennou výhru.



Sestavy


TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - J. Vrbka [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , D. Uhlíř [-] (73. T. Bukáček [-] ) , P. Kučera [-] , V. Martinek [-] , R. Pivko [-] , J. Jedlička [-] , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-]

TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - R. Šmarda [-] , M. Běloch [-] , P. Šimek [-] , J. Gruber [-] , M. Hála [-] - A. Crha [-] (89. J. Jobánek [-] ) , T. Habán [-] , M. Sysel [-] , S. Tvarůžek [-] - J. Jakeš [-]

ŽK: 20. J. Vrbka , 25. J. Bílek , 48. P. Kučera , 67. J. Pokorný - 2. R. Šmarda , 26. J. Jakeš , 36. J. Tunkr , 66. M. Běloch .
Hráči zápasu: M. Běloch , J. Gruber .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - OSTRÝŽ Ondřej (N), VALA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.