Rožná nastřílela Radešínce pět branek


0

Rezerva Radešínky opět doma prohrála tentokrát s Rožnou vysoko 2:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná se dvakrát prosadila

V 11. kole III. třídy se utkala domácí Radešínská Svratka B a Rožná. Radešínka uzavírala tabulku se ziskem pouhých čtyř bodů. Rožná byla na desátém místě a ze hřišť soupeřů si dovezla zatím jenom jeden bod.

 

Zápas začal pro domácí jako nezpočet posledních zápasů. Ve 3. minutě se na velkém vápně uvolnil Marek Navrátil a pěknou střelou poslal Rožnou do vedení - 0:1.

 

Ve 22. minutě se skóre zápasu opět měnilo. Hosté kopali roh a ze skrumáže se po dvou zblokovaných střelách dostal k míči Marek Beno, který se již nemýlil - 0:2.

 

V 25. minutě Pavel Sáblík po krásné akci šel sám na brankáře Jindřicha Berana, kterého přeloboval, ale jeho střela jen o kousek minula branku. Ve 29. minutě to byl opět Pavel Sáblík, který stál na konci krásné kombinace domácích a s přehledem poklidil míč střelou k tyči - 1:2.

 

Do konce poločasu bylo rušno před oběma brankami, ale žádný z celků již své brankové konto nerozšířil. Do šaten se tedy odcházelo za jednogólového vedení hostů z Rožné.

Rožná skórovala během pěti minut třikrát

Domácí vstoupili do druhé půle s cílem uspět a otočit průběh zápasu. Počáteční snaha však narážela na dobře fungující obranu Rožné.

 

Rozhodnutí tak přinesla pětiminutovka, v níž Rožná nastřílela postupně tři branky po obrovských individuálních chybách domácích hráčů. Na konci všech akcí byl střelec hostí Jiří Vyžrálek. Ten se postupně trefil v 66. minutě, v 69. minutě a svůj hattrick završil v 70. minutě.

 

V 74. minutě se domácí dočkali snížení Milošem Šoustarem, který se prosadil po standartce domácích ve skrumáži před brankou - 2:5.

 

Poté se domácí ještě dostali do dvou slibných šancí, z nichž stojí za zaznamenání ta Bohumila Jandourka, který ve stoprocentní situaci napálil střed brány i s gólmanem Burešem.

 

Také domácí nejlepší hráč zápasu brankář Rudolf Šebek se třikrát vyznamenal, a tak se již skóre utkání nezměnilo.

 

Rožná si tak odváží první výhru z venku, domácí již po páté za sebou prohráli a zůstávají v tabulce poslední.

 

V příštím kole přivítá Rožná na domácím trávníku Věchnov. Radešínka se pokusí uspět na hřišti v Ujčově.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek: Docela pěkný vyrovnaný zápas, kdy opět soupeř byl produktivnější než my. Zápas jsme prohráli po fatálních individuálních chybách, kdy jsme dostali tři slepené góly během pěti minut. Jsme v takovém rozpoložení, kdy nás sráží vlastní chyby a střelcům se proti nám daří.Můžeme se snažit jak chceme, ale hrajeme jen po vápno. Kluci to mají v hlavě a neví jak to zlomit. Jak se říká, na posraného i hajzl spadne. Závěrem musím vyzvednout brankáře Šebka, který ještě alespoň další čtyři branky chytil.

SK Rožná
Marek Navrátil: Začali jsme dobře a dostali jsme se do dvoubrankového vedení. Domácí ale snížili a mohli i vyrovnat, ale podržel nás Jindra Beran. Ve druhé půli jsme během 5 minut dali 3 branky a to rozhodlo celý zápas. Do této doby byl zápas vyrovnaný.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - LIŠKA Jiří, ŠACL Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.