Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek vyhrál gólovou přestřelku v Rožné


Branky


0

Strážek si vítězstvím 5:4 v Rožné udržel první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek vyhrál poločas o branku

Začátek zápasu hráli lépe hosté ze Strážku a vyslali několik střel na Tondu Klusáka. Paradoxně se ale jako první z branky radovali domácí. Hned z první šance vstřelili branku. Jan Hanus vyslal míč do běhu Jiřímu Kroupovi, který zabojoval a poslal ho do vápna. Tam nabíhal Filip Humpolík a střelou k tyčce nedal gólmanovi hostí šanci. - 1:0. Hostům netrvalo dlouho a snížili záslouhou Miroslava Svobody, ke kterému se odrazil míč po rohovém kopu - 1:1. Opět netrvalo dlouho a skóre se zase měnilo. Jan Hanus vyslal míč do běhu Jiřímu Vyžrálkovi a ten prostřelil gólmana - 2:1. Za pouhé tři minuty bylo zase vyrovnáno. Po nedorozumění mezi obranou a gólmanem Rožné propadl míč až za brankovou čáru - 2:2. Minutu před koncem poločas u se dostali hráči Strážku do vedení, když Libor Šebek mířil přesně k tyčce - 2:3. 

Rožná stahovala, ale již nevyrovnala

Začátek druhého poločasu vyšel hostům dokonale, když během devíti minut skórovali dvarát, když se nejprve trefil František Šmerda - 2:4 a Libor Šebek - 2:5. Domácí se ale nevzdávali a snažili se o snížení. Snížit se podařilo Tomáši Sýkorovi, když mu Marek Navrátil přihrával do běhu a Tomáš se už nemýlil - 3:5. Domácí mohli vstřelit další branky, ale Marek Beno netrefil prázdnou bránu a Filip Humpolík neproměnil samostatný nájezd. Zdramatizovat zápas se podařilo Tomáši Sýkorovi, který minutu před koncem snížil na 4:5. Poté se už skóré neměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Začátek zápasu byli lepší hosté, ale nám se podařilo vstřelit první branku. Do poločasu padlo celkem 5 branek. Nám bohužel utekl začátek druhé půle, kdy jsme dostali 3 branky během 9 minut. Poté si myslím, že už jsme byli lepším týmem my, ale bohužel se nám nepodařilo vyrovnat, i když jsme na to šance měli.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Zápas byl velmi atraktivní pro oko diváka. Rožná opět ukázala svoji bojovnost a sílu na domácím hřišti . Asi by více zápasu slušela remíza, ale dali jsme o gól více než soupeř a tak jsme mohli slavit důležitou výhru .



Sestavy


SK Rožná
A. Klusák [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] - J. Kroupa [-] , J. Hanus [-] (59. T. Klusák [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - M. Beno [-] , F. Humpolík [-] (87. P. Navrátil [-] ) , J. Vyžrálek [-] -

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - Z. Jaroš [-] (61. T. Šikula [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] (74. M. Svoboda [-] ) , T. Christian [-] , L. Šebek [-] , S. Lahodný [-] (46. F. Lahodný [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , P. Kupský [-] (87. J. Cimbálník [-] )

ŽK: 26. J. Hanus , 38. M. Beno - 5. L. Šebek , 73. P. Šustal .
Hráči zápasu: T. Sýkora - M. Svoboda , L. Šebek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - BERAN Jindřich (N), CHRISTIÁN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.