3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín B otočil zápas ve druhé půli třemi brankami


Branky


0

Béčko Radostína otočilo ve druhém poločasu zápas a připsalo si tři body po vítězství 3:1 v zápase proti Hamrům B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

V ideálním fotbalovém počasí se potkaly týmy, které měly problém s poskládáním sestavy. Hlavně v domácí kabině trenér hráče pobavil svojí základní sestavou, ve které jen málo hráčů hrálo svůj post. Na střídačce seděl pouze Invald, který již téměř půl roku nehrál zápas kvůli těžkému zranění, přetržení vláken v lýtkových svalech. 

 

Ten se na hřiště dostal dřív než čekal. Už v 2. minutě se zranil Gregar a Invald vběhl na hřiště. Nejhůře bylo domácímu trenérovi o 10 minut déle. Při hlavičkovém souboji se potkal hlavami s hostujícím útočníkem Litochleb. Dostal ránu na oko, na které dokonce chvíli neviděl. Naštěstí pro domácí se po chvíli vrátil do hry a mohl být tak nadále oporou zadních řad Radostína, který v prvním poločase měl územní převahu, ale pouze po vápno. Za zmínku stojí pěkná kombinace na jejímž konci byl Koudela, kterému ale při zpracování odskočil balón. Střely bratří Večeřů a Hrbka se zase nevešly mezi tři tyče. A tak z brejků hrozili hosté, ve dvou velkých šancí ovšem netrefili branku, nebo je dále nepustila skvěle hrající domácí obrana. Jediná střela na branku tedy byla po rohovém kopu, kdy hlavičkoval domácí středopolař, ale jeho umístěná hlavička neměla razanci, a tak si ji v klidu sebral brankář Láznička. Ten ke konci poločasu také přidal vrásky a zároveň úsměv na rty domácím fanouškům a trenérovi, kdy balóny skákající ve svém vápně chytal jak horký brambor.

Radostín B otočil průběh zápasu ve svůj prospěch

Druhý poločas se odvíjel v podobném duchu. Hra se odehrávala převážně na půli hřiště. A i z tohoto prostoru přišla branka. Hostující bek přebral balón v okolí půlící čáry, udělal pár kroků kupředu a poslal razantní balón do vápna, na který si bez jakéhokoli odporu domácí obrany naskočil hostující Černý a Láznička už lovil balón ze sítě - 0:1. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat. Rostislav Večeřa ukličkoval u brankové čáry tři hostující obránce a poslal střílený přízemní centr před bránu. Ten prošel až ke Koudelovi, který vší silou praštil do balónu, ten trefil břevno, brankáře a skočil do sítě - 1:1. Radostín se do soupeře zakousl a cítil svoji šanci. Po dalších 8. minutách se do historie zápasu zapsal druhý z bratrů Večeřů Daniel. Velice chytře si zaběhl při autovém vhazování za obranu, prvním dotykem si suprově zpracoval balón a nedal brankáři šanci - 2:1. Hosté potom vrhli všechny síly do útoku, ovšem domácí obrana byla skálopevná a až na jedno malé zaváhání nedala soupeři šanci. Ten hrozil převážně ze standardních situací, a i přesto, že vyhrávali hlavičkové souboje, nebyli schopni trefit branku. Proto v posledních minutách mohl Hrbek utéct do otevřené obrany, využil suprového náběhu Večeři Daniela, který šel opět sám na brankáře a precizně provedeným lobem přehodil brankáře - 3:1 a zajistil tak to, že tři body zůstanou doma.


Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Vyrovnaný a ne moc atraktivní zápas ovládla naše obrana, která opět hrála ve výborné formě a nedělala chyby. Povedlo se nám taktéž zlepšit efektivitu, kdy z mála jsme vytěžili maximum. Jsem rád, že tyto tři důležité body zůstaly doma, jelikož problémy, které nás provází každý zápas, neberou konce. Nevím, kdy se nám naposledy povedlo odehrát zápas ve stejné sestavě. I proto musím kluky pochválit.

FC Hamry nad Sázavou B
Mchal Peterka: Nevyužili jsme šance. Michal Černý měl snad tři tutovky. Domácí naopak své šance využili a třemi góly v řadě rozhodli.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
M. Láznička [-] - T. Litochleb [-] , M. Šimek [-] - J. Koudela [-] (77. L. Kozel [-] ) , D. Večeřa [-] , T. Kadlec [-] - R. Kovář [-] , J. Inwald [-] , D. Hrbek [-] , P. Gregar [-] (5. L. Invald [-] ) , R. Večeřa [-]

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - M. Černý [-] , Š. Vrša [-] , V. Kříž [-] , J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] - F. Řebík [-] (39. M. Poul [-] ) , L. Sýs [-] , A. Zátopek [-] (66. P. Vašek [-] ) - M. Smejkal [-] (53. M. Gregar [-] ) , M. Srnský [-]

Hráči zápasu: D. Hrbek , D. Večeřa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - KALIŠ Aleš (N), FŇUKAL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.