1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná vybojovala na horké půdě v Jimramově bod


Branky


0

Jimramov poprvé v sezóně v domácím prostředí remizoval a rozešel se s Rožnou smírně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku první půle vstřelil Pavel Sedlák

Utkání velmi slabé úrovně skončilo zaslouženou remízou. Domácí hned v 1. minutě zazmatkovali v obraně, hosté trefili levou tyč a potom míč na brankové čáře udržel brankář Hlaváč. Domácí postupně přebírali iniciativu a v 18. minutě po rychlé akci po pravé straně přišla přihrávka do vápna, Pavel Sedlák pálil z voleje, ale brankář Beran ho vychytal, stejně jako o chvíli později Černého. Ve 29. minutě rozehrál rohový kop Dvořák a Pavel Sedlák hlavou otevřel skore utkání. Až do konce 1. poločasu byli domácí lepší, ale skorovat se jim nepodařilo. 

Bod Rožné vystřelil Filip Humpolík

Druhý poločas měli stálou územní převahu hosté, ale domácí obrana odolávala a několikrát mužstvo podržel brankář Hlaváč. Hosté zaslouženě vyrovnali v 77. minutě Humpolíkem, jehož křížná střela se odrazila od tyče do branky. V 88. minutě postupoval sám na domácí branku Vyžrálek, ale brankář Hlaváč ho skvěle vychytal, a tak domácí získali alespoň jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Začátek utkání patřil hostům, ale zhruba od dvacáté minuty jsme si vypracovali několik šancí, jednu proměnili a v poločase vedli 1:0. Ve druhé půli jsme však úplně odešli a prakticky celý poločas se jen bránili, takže konečná remíza, hlavně zásluhou brankáře Hlaváče, je spíš naším úspěchem. Teď nás čeká série tří zápasů venku a musíme něco dovézt, abychom zůstali v klidnějším středu tabulky.

SK Rožná
Marek Navrátil: Nebyl to pro nás vůbec jednoduchý zápas, první poločas jsme si určitě přestavovali jinak, jenže jsme prohrávali o dvě branky, proto musím kluky pochválit za velkou bojovnost, chuť a vůli zápas otočit ve druhém poločasu, což se nám nakonec podařilo a mohli jsme tak slavit důležitou výhru.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (63. P. Krejčí [-] ) , P. Borovský [-] , L. Zavadil [-] (79. P. Sedlák [-] ) - J. Štěrba [-] , L. Bednář [-] , M. Dvořák [-] , V. Dostál [-] (71. P. Nykodým [-] ) - P. Sedlák [-] , O. Černý [-] (73. R. Šimon [-] )

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] - J. Kroupa [-] , P. Navrátil [-] (46. M. Beno [-] ) , J. Hanus [-] (65. P. Sýkora [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-]

ŽK: 35. O. Černý , 70. V. Dostál .
Hráči zápasu: A. Hlaváč - J. Beran .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECH Miloš - PAJKR Jaroslav (N), HANUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.