Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná rozdrtila devíti zásahy Pohledec


0

Rekordních devět branek inkasoval Pohledec v Rožné a hosté tak ještě venku nebodovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vstřelila za poločas pověstného bůra

Prvních deset minut zápasu bylo ze strany domácích špatných. Hru spíše tvořili hosté. V 10. minutě domácí zahrávali rohový kop. Míč se ze skrumáže dostal k Adamovi Korbičkovi, který propálil vše co mu stálo v cestě a dostal tým Rožné do vedení -1:0. Netrvalo dlouho a skóre se navyšovalo. Míč se dostal ke Karlovi Beranovi a ten z velké vzdálenosti vypálil míč vysoko do vzduchu, který směřoval na bránu - 2:0. Hráči Rožné dostali Milana Hájka do tlaku, ten střelu nechytil a míč skončil v bráně. Třetí branku přidal Filip Humpolík, kterému nahrával Marek Navrátil - 3:0. Hned za dvě minuty přidal Filip Humpolík další branku, když dorážel odražený míč - 4:0. Poslední pátou branku přidal Jiří Vyžrálek, kterému nahrával Karel Beran - 5:0. Jiří udělal kličku do středu hřiště a prostřelil hostujícího gólmana Hájka. Hosté měli také několik šancí, ale ty jim skvěle vychytal Jindra Beran. Do kabin se šlo za stavu 5:0 pro domácí.

Kanonáda domácích pokračovala

Ve druhé půli gólové hody nepřestaly. Po dvou brankách přidali Jiří Vyžrálek a Filip Humpolík. Hosté měli dva vyloučené hráče. První šel ze hry Dominik Bártek po druhé žluté kartě za nesportovní chování. Další vyloučený byl ke konci zápasu brankář hostů Milan Hájek. Ten dostal přímo červenou kartu za úmyslný skluz na Filipa Humpolíka. V tomto zápase domácím vyšlo vše. Možná to byla kompenzace za minulé zápasy, kdy Rožná nedala mnoho ze svých šancí.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Dnes nám v zápase vyšlo úplně vše. Soupeř měl také pár šancí, ale ty skvěle vychytal Jindra Beran. Zápas byl pro diváky atraktivní a po zásluze jsme si nechali tři body. Dneska musím pochválit za přístup k utkání všechny naše hráče.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Výsledek hovoří za vše. Domácím vyšlo úplně vše, ale my jsme jim k tomu hodně pomohli hrůzostrašnou obranou. Za rozhodnutého stavu si necháme dát dvě červené karty, to mně hlava nebere, ještě jsem na to hráče o půlce upozorňoval. Na některých hráčích se viditelně projevila porušená životospráva. Hráčům jsem svůj názor řekl, stejný názor budu tlumočit na výboru klubu.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - M. Pátek [-] (64. T. Klusák [-] ) , P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] - J. Hanus [-] (46. P. Navrátil [-] ) , M. Beno [-] , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] , M. Pestr [-] (30. B. Puchýř [-] ) , L. Ondráček [-] (63. A. Jinek [-] ) , M. Fajmon [-] , F. Karmazín [-] (46. L. Novotný [-] ) , V. Šaroun [-] (63. J. Rous [-] ) , P. Skalník [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-] (76. J. Hubáček [-] )

ŽK: 56. A. Korbička , 65. J. Beran , 82. F. Humpolík - 42. D. Bártek , 78. L. Jambor . ČK: 68. D. Bártek , 82. M. Hájek .
Hráči zápasu: J. Vyžrálek , F. Humpolík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - BERAN Jaroslav (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.