J. Gruber 70. (p.)
T. Habán 88.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí vydřelo první vítězství ve III. Třídě


Branky


70. J. Gruber (p.) , 88. T. Habán
0

Nováček z Březí poprvé vyhrál, když porazil Jimramov po velkém boji 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V 5. kole III. třídy na sebe narazily celky domácího Březí a Jimramova. Domácí nováček soutěže si zatím po čtyřech kolech připsal do tabulky jeden bod a zůstával na samém konci tabulky, Jimramov si připsal dvě domácí výhry a držel střed tabulky.

Ve slušně hraném a vyrovnaném utkání dobré úrovně zaslouženě zvítězili domácí, kteří dokázali dvě příležitosti využít. V úvodu utkání byla hra vyrovnaná, hosté měli územní převahu, hrozili hlavně po standartních situacích. I domácí měli dvě dobré příležitosti, poprvé přestřelili a podruhé je vychytal dobře chytající Hlaváč. Domácí mohli jít do vedení na konci poločasu, kdy po pěkné akci míč po levé straně zatáhli do šestnáctky, poslali přihrávku před branku ale po skrumáži míč skončil těsně vedle  branky. Zbytek 1.poločasu se hrálo převážně mezi šestnáctkami. Do kabin tak rozhodčí Vojtěch Smejkal poslal oba celky za bezgólového stavu 0:0.

Domácí v závěru rozhodli

Ve 2.poločase domácí ovládli střed hřiště a měli mírnou územní převahu, ale hosté hráli v obraně s přehledem a do šancí je prakticky nepouštěli. Jasnou příležitost domácích po hodině hry  hráči Březí promarnili a branku přestřelili. Domácí z dobré obrany vyráželi do rychlých brejků a v 70. minutě se po faulu hostů pískal pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Jiří Gruber - 1:0. Ve zbytku utkání domácí hru měli pod kontrolou a v samém závěru po brejku Tomášem Habánem rozhodli - 2:0 a připsali si první tři body za vítězství v novém ročníku soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Antonín Crha: Dnes jsme konečně zabrali a připsali si první výhru v sezóně.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V první půli jsme byli jasně lepším celkem, ale ani jednu z několika šancí jsme nedokázali využít. Ve druhém poločase naše hra upadla a snaživí domácí celek nás za to potrestal.



Sestavy


TJ Březí-Březské
R. Poledna [-] - J. Gruber [-] , L. Staněk [-] (75. O. Crha [-] ) , R. Šmarda [-] , M. Hála [-] - S. Tvarůžek [-] , T. Habán [-] , J. Jobánek [-] , A. Crha [-] - D. Dostál [-] (60. V. Klíma [-] ) , J. Jakeš [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , J. Sedlák [-] (35. P. Krejčí [-] ) , Z. Novotný [-] (75. M. Pavelka [-] ) - J. Buchta [-] , V. Dostál [-] , P. Nykodým [-] (70. J. Prüger [-] ) , J. Štěrba [-] - O. Černý [-] , L. Bednář [-]

ŽK: 68. R. Šmarda - 41. Z. Novotný , 82. V. Dostál .
Hráči zápasu: J. Gruber , T. Habán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMEJKAL Vojtěch - BĚLOCH Martin (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.