Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas vyzněl lépe pro Hamry


0

Hamry potvrdily, že jsou v zápase favority a vyhrály nad Santusem o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry vyhrály suverénně první poločas

Poslední kolo v Jívoví provázelo sychravé počasí a čekálo se zajímavé utkání, což se nakonec i potvrdilo. Na tabuli svítila 25. minuta a pro domácí už v tu chvíli téměř fatální skóre 0:4. Santus vstoupil do utkání přímo katastrofálně. V 6. minutě si nešťastně tečoval míč do vlastní brány Roman Havlíček. Ve 12. a 25. minutě předvedl téměř totožné akce Jiří Zábranský. Ve vápně zasekl, zbavil se obránce a levou nohou dvakrát obstřelil Michala Štryncla. Mezi tyto dvě Zábranského trefy se svým gólem dokázal vměstnat bývalý jívovák Dominik Havlík, když svůj osamocený únik bezpečně zakončil k levé tyči. Domácí byli zralí na ručník, ale zápas ještě nebyli ochotni vzdát. Konečně začali hrát důrazněji a dostávat se do šancí. Odměnou za jejich snahu jim byl gól Vojtěcha Dvořáka ze 40. minuty, který se na velkém vápně protáhl mezi třemi obránci Hamrů a k bližší tyči snížil na poločasových 1:4.

Santus dokázal jen snížit

Do druhé půle vlétli domácí jako vyměnění a byla na nich znát vůle se zápasem ještě něco udělat a neskončit podzim s ostudou. Jívovští byli aktivnější a měli více ze hry. Obrovskou chybou v rozehrávce však hamerským nabídli tutovou šanci, kterou nepohrdl Jaroslav Miklík, a opět to bylo o čtyři branky. Santus se však stále nehodlal vzdát. V 55. minutě domácí zahrávali rohový kop, na který si nejlépe naběhl Jindřich Horký a přidal druhou branku svého týmu. Stejný hráč pár minut na to napřáhl za hranicí velkého vápna a propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:5. Hned v následující minutě mohlo být pro domácí opět veseleji, ale Miroslav Mach sám před brankářem těsně minul rozehraný přímý kop. Do konce zápasu už branka nepadla, ale konstrukce se rozezněla hned několikrát na obou stranách. Divácky velmi atraktivní utkání tak skončilo v neprospěch domácích, ale i oni byli za svůj výkon, především v druhé půli, odměněni potleskem všech přihlížejících.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Po pětadvaceti minutách to vypadalo na debakl. Minimálně dva góly jsme hostům takřka darovali, vůbec se nám nedařila rozehrávka a přechod z vlastní půle. Musím však kluky pochválit za to, že ani za téměř jasného stavu, ať už to bylo 0:4 nebo 1:5, to nevzdali a hráli naplno a zodpovědně. Škoda neproměněných šanci v druhé půlce, ale je třeba uznat, že hosté spálili možná i více šancí než my. Nakonec tedy zasloužená výhra Kladivářů.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dneska jsme nastoupili výborně a v 25. minutě jsme vedli už 4:0. Líbilo se mi však, že se domácí nevzdali a chtěli s utkáním něco udělat. To se jim podařilo a nakonec zápas zdramatizovali. Nakonec jsme ale vítězství zaslouženě udrželi a mohlo být i vyšší, kdyby nám pomohla párkrát branková konstrukce.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - M. Dřímal [-] , M. Mach [-] , S. Krejčí [-] (74. V. Havelka [-] ) , J. Horký [-] , J. Požár [-] (52. Z. Holubář [-] ) , R. Havlíček [-] (74. D. Dřímal [-] ) , J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , V. Dvořák [-]

FC Hamry nad Sázavou
M. Bureš [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , F. Řebík [-] , J. Zeman [-] (71. Š. Vrša [-] ) , J. Zábranský [-] (71. P. Vašek [-] ) , V. Zedníček [-] , K. Suský [-] , J. Uhlíř [-] (46. J. Miklík [-] ) , P. Němec [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 56. M. Dřímal - 33. F. Řebík , 53. P. Němec , 79. D. Havlík . ČK: 89. F. Řebík .
Hráči zápasu: J. Horký - J. Zábranský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.