Bobrová nadělila Křižanovu pět branek


Branky


6. J. Svoboda , 20. M. Hájek , 47. T. Hrbek , 58. J. Svoboda , 76. P. Dvořák (p.)
0

Bobrová si upevnila domácím vítězstvím nad Křižanovem třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

V Bobrové se odehrál souboj týmů z horní poloviny tabulky, čtvrtí domácí přivítali pátý Křižanov.
Hned v úvodu zahrozili hosté, ale z malého vápna rozvlnili pouze boční síť, na druhé straně Míra Mašek ve skluzu těsně minul. Pak si však hostující obrana a golman neporadili s dlouhým balonem, ten vybojoval Michal Hájek a pro Jirku Svobodu nebyl problém uklidit míč do opuštěné branky. Hra byla potom celkem vyrovnaná, ovšem ve 20. min se na rohu velkého uvolnil Michal Hájek a povedenou šajtlí na vzdálenější tyč navýšil domácím vedení. Hosté se snažili do pauzy alespoň snížit, ale při jejich největší šanci zabránil gólu pohotovým skluzem Tomáš Podborský.

Bobrová přidala další branky

Snaha hostů o zkorigování se očekávala i po přestávce, ovšem opět je zradil dlouhý balon. Golman špatně zasáhl mimo pokutové území a Tomáš Hrbek z dálky dával opět do prázdné. V 58. min podnikli domácí rychlý protiútok, Vojta Křepela byl u míče dřív než vyběhnuvší golnan a osamocený Jirka Svoboda opět uklízel do prázdné klece.
Hosté se nadále snažili vstřelit gól, ale domácí obrana i golman všechny situace vyřešili. Až v 76. min byl v pokutovém území faulován Míra Mašek a kapitán Petr Dvořák se z penalty nemýlil. Pak ještě domácí nevyřešili nepřímý kop z osmi metrů a v samém závěru střídající Tomáš Flek hlavou jen těsně minul. Bobrová se tedy raduje z další domácí výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Jsme samozřejmě rádi, že se nám i dnes podařilo prodloužil vítěznou domácí sérii. Hosté nehráli až zas tak špatně, ale doplatili na hrubky a minely v obraně, tři góly jsme dávali do prázdné brány,"

SK FC Křižanov
Josef Milota: Dnes to bylo utkání o našich hrubých chybách. Bobrová nás nepřehrála, ale my jsme jim tři góly darovali a za dnešní výkon jsme si žádné body nezasloužili. Bohužel velkých chyb se stále dopouštíme a to nás v zápase hodně sráží.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, JANDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.