Výborný první poločas přinesl Počítkám tři body


Branky


0

Počítky porazily nováčka z Jívoví a posunuly se na druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky měly dobrý vstup do zápasu

Počítky nastoupily do utkání bez několika hráčů základní sestavy, když z různých důvodů chybělo trenérovi 5 hráčů. Přesto domácí zvítězili a připsali si další tři body do tabulky.

 

Počítky se radovaly hned ve 3. minutě. Ve skrumáži před brankou se dobře zorientoval Pavel Němec a otevřel skóre utkání. Hosté z Jívoví se snažili hrát kombinační fotbal, což se jim dařilo pouze po vápno domácích. Do vyložené šance se dostal pouze Horký, ale jeho hlavičku brankář Šobej na brankové čáře zázračně vytěsnil na roh a v druhé jeho šanci přestřelil branku Počítek.

 

Druhá branka padla ve 26. minutě. Po centru z pravé strany se z bezprostřední blízkosti hlavou prosadil Petr Hájek a zvýšil vedení Počítek na - 2:0. Po centru Lukáše Slámy se v další obrovské šanci ocitl Roman Halamka, ale poloprázdnou branku netrefil. Počítky se nadále dostávaly do šancí, ale i s šancí Daniela Bednáře si Štryncl poradil.

 

Třetí branku Počítek přidal Radim Němec, kdy se prosadil z hranice malého vápna po dlouhém autu Romana Halamky.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, ale výborně hrající domácí obrana všem útokům odolávala. Hra se odvíjela spíše ve středu hřiště.

 

Čtvrtou branku domácích mohl vstřelit Roman Buchta, ale jeho samostatný únik zlikvidoval hostující brankář. Hosté měli pouze střely ze střední vzdálenosti, které ovšem branku neohrozily.

 

Poslední šanci v utkání měl obránce Lukáš Sláma, kdy přímo z rohového kopu orazítkoval zadní tyč jívovské brány. Počítky potvrdily papírové předpoklady a v poklidném tempu zvítězily. K dalšímu utkání zajíždí Transformátor do Rozsoch.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Do utkání jsme museli jít bez několika hráčů, ale i tak jsme zápas zvládli. Ze zápasu jsme chtěli vytěžit tři body, což se nám podařilo. Hosté nám však nic neulehčili a bojovali až do konce. Jsem rád, že jsme druhý zápas po sobě neinkasovali.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Na malém hřišti a ne moc kvalitním povrchu se nám nehrálo moc dobře, i přesto si myslím, že jsme byli domácím rovnocenným soupeřem a i my měli šance. Počítky nás však vyškolily ze standardních příležitostí. Všechny tři branky padly buď po dlouhém autovém vhazovaní či rohu a následném zmatku v pokutovém území. V zakončení na nás pořád leží jakási deka a ne a ne se prosadit. Doufám, že se vše prolomí právě za týden v derby proti Borům.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šula Petr - SVOBODA Adam (N), HLADÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.