J. Janda 64. (p.)
M. Barkóci 75.
2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 14:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stíhací jízda


Branky


64. J. Janda (p.) , 75. M. Barkóci - 65. S. Mydloch , 66. R. Mydloch , 83. R. Hrabovský
0

Napínavý zápas se odehrál na perninském hřišti. Na delši dobu se nikdo vedení neujal, ale konečný výsledek vypadal lépo pro hosty, kteří v 83. minutě strhli konečné vedení na svojí stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volání

Pernink přivítal hostující teplou a šlo se na věc. V sestavě Teplé byla k vidění nová tvář s číslem 8 na postu obránce. Nová tvář je to pouze v B týmu Teplé, ale v A týmu je to velmi známa tvář.  Roman Novák byl povolán, aby pomohl a to splnil na výbornou. Po celý zápas ukazoval a potvrzoval své kvality. V prvním poločase bylo k vidění dost šancí a dost z nich volalo po gólu, ovšem gól volání nevyslyšel. Hosté byli v prvním poločase o něco aktivnější, ale na výsledku prvního poločasu se to neprojevilo. Do kabin se šlo za bezbrankového výsledku 0:0.

Táta a syn

Skóre zápasu se otevřelo v 64. Minutě. Pernink si vyvinul tlak a prošel až do soupeřova vápna, kde došlo k lehkému střetu, který byl vyhodnocen jako faul. Oprávněně se kopala penalta, kterou perninský střelec Jan Janda s přehledem proměnil. Vedení si domácí moc neužili a minutu na to bylo vyrovnáno na 1:1. Centr z pravé strany využil nejmladší hráč na hřišti Slávek Mydloch. Další minutu na to se dostali hosté do vedení. Tentokrát domácí těžili z rohu, který rozehrával Stanislav Mydloch. Stanislav Mydloch našel centrem svého tatínka, který mu ukázal, jak se dávají góly. Rudolf moloch zvýšil na 1:2. Vedení netrvalo ani deset minut a opět bylo vyrovnáno. Po rychlém úniku, který hosté reklamovali, jako ofsajd padl gól. Gól byl uznán.  Ne dlouho na to padl poslední gól zápasu. Byli to hosté, kteří v 83. Minutě slavili ten poslední gól. Strhující bitva skončila 2:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Teplá B
Rudolf Káva: Zápas byl pohledný a vyčerpávající z obou stran. Díky bohu jsme dokázali vstřelit poslední gól zápasu my.



Sestavy


TJ Sokol Pernink
M. Vraný [-] - J. Kotrla [-] , J. Janda [-] , M. Novák [-] , G. Nguyen [-] (46. J. Kolitsch [-] ) , K. Kunst [-] (73. Š. Wittmayer [-] ) , M. Barkóci [-] , M. Mitterpach [-] , J. Ryzka [-] , T. Pokorný [-] , Š. Dvořák [-]

TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - R. Novák [-] , T. Hejda [-] , P. Kocourek [-] , S. Čáp [-] , R. Mydloch [-] , S. Mydloch [-] - M. Knaizl [-] (78. R. Káva [-] ) , J. Čubr [-] (46. R. Hrabovský [-] ) - R. Peřina [-] , P. Procházka [-] (46. S. Mydloch [-] )

ŽK: 68. S. Mydloch .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - DOMINIK Josef (N), MAŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku