3:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 14:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stíhací jízda


Branky


10. F. Giňa , 20. P. Vlk , 43. R. Antal - 16. B. Michalec , 36. R. Peřina , 78. B. Michalec
0

Domácí se v zápase dostali třikrát do vedení a třikrát hostující Teplá dokázala srovnat a uhrát na hřišti Abertam jeden bod. Do zápasu zasáhla bouře, kvůli které musel být zápas v prvním poločase přerušen přibližně na deset minut. Po té se za deště pokračovalo dál. Nepřšelo pouze na hřišti, ale podle hostů, kterým zmokly věci, pršelo i v šatně. Nutno řící, že v bráně Teplé nestál brankář, ale hráč Mydloch Rudolf, který předvedl obstojný výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bouře

Začátek zápasu lépe uchopily domácí Abertamy. Hosté potřebovali nějaký čas na rozkoukání. Než se rozkoukali už prohrávali jedna nula. V 10. minutě z levé strany vlétl centr do vápna, kde ho jako první Pavel Vlk zpracoval a dále poslal na Františka Giňu, který akci zakončil. Netrvalo dlouho a hosté na první gól odpověděli. V 16. minutě se dostal do brejku Bedřich Michalec, který svým prvním pokusem trefil brankáře, ale naštěstí se míč dobře odrazil a na druhý pokus zavěsil. Na tahu byli opět domácí. Domácí se ujali opět vedení 2:1. Michal Cakl zavezl míč po straně a odcentroval ho do šestnáctký. Po prodloužení se míč dostal až Pavlovi Vlkovi. který vsítil. Hosté soupeře opět nenechali dlouho ve vedení a srovnali na 2:2 po úniku Rudolfa Peřiny. Závěrečné slovo prvního poločasu měli domácí, kteří si do šatny odnesli vedení 3:2 po gólu Romana Antala, který hlavou zavěsil. 

Vyrovnaná hra

Druhý poločas už nebyl tak plodný a atraktivní. Padl pouze jediný gól, kterým hosté opět srovnali na konečných 3:3. Gól padl v 78. minutě, kdy se Bedřich Michlace dokázal uvolnit a vstřelit svůj druhý gól zápasu. hra byla velmi vyrovnaná. Domácí mladší Abertamy byly rychlejší a naopak mladčí Teplá předváděla technickou a velmi přesnou hru, na kterou se dalo koukat, i když nepadaly góly. V týmu Teplé panuje dobrá nálada a hráči si na hrřišti dobře rozumí a ví o sobě. Přestože bylo v druhém poločase k vidění spoustu šancí padl jen jediný gól a stav zůstal nerozhodný 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ RZ Abertamy
Viliam Hanšut: Výkon soupeře se mi velice líbil, až jsem se divil, že Teplá skončila ve své skupině až sedmá. My jsme také nepředvedli špatný výkon a myslím si, že remíza zápasu sluší.

TJ Sokol Teplá B
Pavel Charvát: Nějaké střídání by se nám v zápase hodilo, ale bohužel nás bylo jen jedenáct . Zápas jsme zvládli dobře a jeden bod není špatný.



Sestavy


TJ RZ Abertamy
J. Sedlecký [-] - J. Bauer [-] - R. Antal [-] - - P. Gordík [-] , P. Rác [-] , M. Milko [-] , P. Vlk [-] , M. Cakl [-] (65. P. Chvála [-] ) , F. Giňa [-] (65. D. Ilušák [-] ) , M. Sedlačík [-] , F. Manlík [-]

TJ Sokol Teplá B
R. Mydloch [-] - S. Mydloch [-] , M. Knaizl [-] , P. Charvát [-] , T. Hejda [-] - R. Peřina [-] , J. Rychtařík [-] , J. Salva [-] , M. Duraj [-] - B. Michalec [-] , P. Procházka [-]

Počet diváků: 15. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - NOVÁČEK Lukáš (N), MICHÁLEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku