Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci si zápas pochvalovali


Branky


0

První poločas hostům utekl a skončil 4:1. Ani velké snažení a velké množství šancí v poločase druhém zápas nezvrátil a bohužel pro hosty, tři body zůstaly v Teplé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vystříleli jsme se

Za horkého počasí se proti sobě postavily týmy ze skupiny hrající o 13. místo. Do zápasu hosté nevstoupili vůbec dobře a vlastně celý poločas tak nějak prospali. Domácí toho s chutí využili. První gól padl v 15. minutě. Volný přímý kop z 20ti metrů krásně trefil okolo zdi Miroslav Bečvář. Hosté se ve 25. minutě dokázali dostat do vápna, kde byl Ondřej Olejník faulovaný a byl nařízen pokutový kop, který kapitán hostů  Milan Korunka sebevědomě proměnil. Druhý gól domácích přišel dvě minuty po vyrovnávací brance. O gól se opět postaral Miroslav Bečvář, který si sám vypracoval šanci. Dostal se moc daleko, ale přesto z velkého úhlu zkusil vystřelit. Ukázalo se, že to nebyla špatná volba a svojí střelou z úhlu vrátil domácím vedení. O následující dvě branky se postaral Jaroslav Čubr, který dvakrát našel centrovaný míč z levé strany. Domácí se v prvním poločase dostatečně vystříleli a do šatny šli s dobrým pocitem.

Málo času

V druhém poločase se karta obrátila. Domácím po prvním poločase už chyběly síly a z útočné fáze přešli do fáze obranné. Naopak hosté se probudili a začali hrát pěkný fotbal s velkým tahem na branku. Hosté si za poločas vytvořili dostatek šancí na srovnání, ale bohužel pro hosty branka padla až v 80. minutě, kterou po kombinační akci zakončil Pavel Olejník. Po brance v 80. minutě už zbývalo málo času. Hosté to nevzdali a nadále vytrvali ve svém tlaku, který přinesl ovoce v 88. minutě, kdy domácí obránce v pokutovém území zatáhl za záchranou brzdu a za hranicí pravidel akci zastavil. Byla nařízená penalta, kterou opět kapitán hostů proměnil. Po kontaktním gólu na 4:3 však už opravdu zbývalo málo času na srovnání. Možná kdyby se hrálo o pár minut déle body by se rozdělily jinak, ale z 90ti minutového zápasu si tři body vybojovala Teplá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Teplá B
Charvát Pavel: Na zápas jsme přijeli v nízkém počtu, a proto nám chyběli síly v druhém poločase. Naštěstí jsme si udrželi náskok z prvního poločasu, který se nám nad míru vyvedl.

TJ Slavia Krásné Údolí
Vlastimil Olejník: V prvním poločase jsme zaspali tak, že už jsme to v druhém poločase nedokázali zvrátit.



Sestavy


TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - R. Mydloch [-] , P. Kocourek [-] , P. Charvát [-] , R. Mydloch [-] , S. Mydloch [-] - A. Poláček [-] (46. R. Káva [-] ) , J. Rychtařík [-] , T. Hejda [-] , J. Čubr [-] - P. Procházka [-] , M. Bečvář [-]

TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - D. Kašpar [-] , M. Korunka [-] , J. Jůn [-] , D. Bůžek [-] - D. Vlček [-] , P. Olejník [-] , O. Olejník [-] (63. V. Olejník [-] ) , F. Korunka [-] - R. Hrabě [-] , K. Kašpar [-] - D. Kašpar [-] , D. Vlček [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - VOKÁČ Jaroslav (N), DVOŘÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku