Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 14:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborné výkony kazil rozhodčí


Branky


0

V zápase se utkaly dva týmy, které si z prvního zápasu finálové skupiny odvezli tři body. Oba týmy jsou silnými kandidáty na postup, ale nic není rozhodnuto a na to, kdo postoupí si budeme muset ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejmladší hráč skóruje

Na hřiště se proti sobě postavily dvě vyrovnané jedenáctky, které fotbal hrát umí. O tom svědčí postup do finálové skupiny. Hrálo se v horkém počasí, které hráči dobře zvládli, ale na hlavního rozhodčího mělo asi velký vliv. Rozhodčí nepředváděl dobrý výkon, který uškodil oběma stranám. Skóre zápasu se otevřelo ve 29. minutě. Na půlce Dan Petrovič přišel o míč zákrokem, který byl velmi hraniční, ale přestože měl rozhočí už píšťalku v puse, písknutí se neozvalo a akce dospěla až ke gólu. Gól vstřelil krásnou střelou z voleje Dominik Šaradín. Krátce na to Dominik Šaradín vstřelil druhou branku, kdy se k němu ve vápně dostal odražený míč, který nekompromisně vyslal na bránu. Do konce poločasu hosté dokázali snížit na 2:1. Střelu vyslánou z kopaček Josefa Kraňáka dorazil nejmladší hráč na hřišti Krajňák Jan.

Velké vedro

Vysoké tempo prvního poločasu a velké vedro zapříčinilo ochabnutí celé hry. Hra se sice zpomalila, ale pořád byla velmi pohledná. Napětí mezi fanoušky rozproudil vyrovnávací gól Štěpána Pazdery, který na sebe na půlce vzal odpovědnost a s míčem u nohy a hráčem za zády doběhl do nebezpečné vzdálenosti odkud propálil brankáře mezi nohama. Jako další uděřili domácí, kteří předvědli krásnou kombinaci. Libor Slivčák poslal nádhernou přihrávku do běhu Petrovi Berkovi. Domácí matador si s přihrávku lehce poradil a zkušeně přehodil brankáře. Další brankou se skóre zápasu opět srovnalo na 3:3. Míč se dostal do zámezí a do hry ho vhodili hosté. Dlouhé vhazování do vápna se po zaváhaní brankáře dostalo až k Alešovi Ulimannovi, který skóre zápasu srovnal na zmíněných 3:3.



Ohlasy k zápasu


FK Verušičky
František Kaňka: Hezký zápas z obou stran, kde bylo k vidění dost šancí na obou stranách. Hezkému zápasu uškodil pouze rozhodčí, který zápas nezvládl.

FC Nové Hamry
Jaroš Dan: Hrál se pěkný fotbal. Ovšem rozhodčí fotbalu nefandil.



Sestavy


FK Verušičky
Š. Kvasnička [-] - P. Kvasnička [-] , J. Tomka [-] (73. J. Koscelník [-] ) , I. Masák [-] - L. Slivčák [-] , P. Kvasnička [-] , A. Šindelář [-] , J. Berky [-] (68. J. Hikl [-] ) , D. Šaradín [-] - K. Tvrdek [-] , F. Kubka [-] (46. P. Berky [-] ) - T. Masák [-] , L. Slivčák [-]

FC Nové Hamry
M. Bali [-] - A. Ullmann [-] , J. Pazdera [-] , D. Slavík [-] , D. Petrovič [-] - J. Krajňák [-] , M. Wendler [-] (57. Z. Krajňák [-] ) , Z. Krajňák [-] , Š. Pazdera [-] - M. Rudolský [-] (46. D. Jaroš [-] ) , J. Krajňák [-]

ŽK: 26. P. Kvasnička , 36. J. Tomka , 69. A. Šindelář - 87. D. Slavík , 89. A. Ullmann .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Sakáč Jan - CAPL Miloslav (N), MACHEK Arnošt (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku