2:1
(1:0)
86. L. Trapl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocené utkání nakonec zvládli lépe domácí


Branky


20. L. Plosz , 55. V. Měchura - 86. L. Trapl
0

Do Horního Dvořiště přijel výběr z Rožmberka. Domácí, kteří v minulém kole uštědřili Holubovu debakl, chtěli na tento zápas navázat a Rožmberk porazit. Podívejte se na podrobný report z utkání. Lákadlem může být to, že padly čtyři červené karty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se trápili s koncovkou

Domácí Sokol vstoupil do utkání podobně, jako končil utkání v minulém kole proti Holubovu, s tím rozdílem, že hornodvorské trápila koncovka. Velkou většinu prvního poločasu byli domácí lepším týmem a hosté se jen zmohli na pár ojedinělých rychlých protiútoků, které však byly bez efektu. Skóre utkání se poprvé měnilo ve dvacáté minutě. Domácí zahrávali standardku, ke které se postavil J. Plosz, nacentroval do vápna, míč propadl až na zadní tyč, kde ho pohodlně uklidil do prázdné branky bratr autora centru Lukáš Plosz, 1-0. Horní Dvořiště si v prvním poločase vytvořilo několik dalších velmi slibných příležitostí, ale jejich snahu o vstřelení druhé branky vždy překazil gólman hostí Jakubec, který chytal opravdu skvěle a udržel svůj tým ve hře.

Neuznaný gól a následná potyčka

Domácí začali druhou půli stejně tak, jako tu první skončili. Míč měli stále „přilepený“ na svých kopačkách a ohrožovali brankáře Jakubce. Ten se však v první půli rozchytal k výtečnému výkonu, a když už byl překonaný, tak mu pomohla tyč. V pětapadesáté minutě se domácí konečně dočkali. Bylo to opět po standardní situaci, tentokráte od rohového praporku. Byl to trochu kuriózní gól, protože Měchurův centr propadl mezi několika hráči až za záda bezmocného brankáře Jakubce, 2-0. Místo, aby vstřelený druhý gól domácí uklidnil, tak mu paradoxně spíše ublížil. Sokol totiž přestal hrát a začal rožmberské fotbalisty pouštět víc a víc do hry. Rožmberk si vytvořil několik šancí, avšak jednu z nich dokázal přetavit v branku až čtyři minuty před koncem. Domácí Fuka špatně vyvezl míč, kterého se následně zmocnil Zábranský a vystřelil. Jeho pokus domácí brankář Kemény ještě zareagoval a vytěsnil ji na tyč, ale na dorážku dobíhajícího Trapla už zareagovat nedokázal a hosté vstřelili kontaktní gól, 2-1. Vstřelený gól hosty vyloženě polil živou vodou a ti se vrhli se vším, co měli, do útoku. Rožmberské však zastavili krátce po sobě dva červené karetní tresty. Druhou žlutou kartu viděl nejprve J. Likler a pár minut po něm i Trapl. Hosté, ač v devíti, dokázali srovnat Zábranským, který se srazil s domácím brankářem Kemény a trefil míč hlavou k zadní tyči. Domácím se to nelíbilo a začala delší debata, která měla určit regulérnost branky. Rozhodčí Janda následně po konzultaci s pomezním rozhodčím branku neuznal a hosté na protest přestali hrát. Jejich protestu chtěl využít, ač velmi nesportovně, J. Plosz, který si vzal míč a běžel s ním na brankáře Jakubce, kterého však nesmyslně trefil ze dvou metrů, byť bylo vidět, že se snaží vstřelit gól. Tento pokus vyvolal další dávku emocí a vznikla menší roztržka, která skončila Ploszovým a Jakubcovým vyloučením, protože ti dva na sebe nevybíravě pokřikovali vulgární gesta. Následně se rozhodčímu povedlo schladit jejich hlavy a poté ukončit utkání, které vyšlo lépe domácímu H. Dvořišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény, hrající trenér: Co k dnešku říct. Mám rozporuplné pocity a to hlavně kvůli konci utkání. Do vlastního utkání jsme vstoupili v podobném duchu, jako jsme končili to minulé s Holubovem, akorát ta koncovka nás opustila. Po většinu prvního poločasu jsme byli lepším týmem a hosté se prakticky jen bránili a vyráželi jen do rychlých protiútoků. Druhá půle začala obdobně jako ta první. Míč jsme měli stále na noze, ale když už se nechal konečně Jakubec překonat, tak ho zachránila tyč. Výsledek je z pohledu hry asi spravedlivý, poněvadž 2/3 zápasu jsme byli lepší, ale emoce z konce zápasu vlastně všechno zhatily.




Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
Z. Kemény [-] - M. Huřťák [-] (88. P. Karala [-] ) , V. Pecha [-] , V. Pecha [-] - S. Šťastný [-] , V. Měchura [-] , L. Plosz [-] - V. Vaňásek [-] (60. R. Fuka [-] ) , J. Plosz [-] , F. Lašák [-] (46. R. Lavička [-] ) , K. Pícha [-]

SK Fotbal Rožmberk
P. Jakubec [-] - L. Závodský [-] (37. P. Čížek [-] ) , D. Lávička [-] , F. Fatura [-] , L. Pokorný [-] - P. Zábranský [-] , L. Trapl [-] - Z. Fatura [-] (62. J. Likler [-] ) , L. Dušek [-] (70. L. Kus [-] ) , L. Sojka [-] - B. Bauml [-]

ŽK: 67. V. Měchura - 39. F. Fatura , 42. Z. Fatura , 74. J. Likler . ČK: 90. J. Plosz - 84. J. Likler , 90. P. Jakubec , 90. L. Trapl .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Janda Jaroslav - MATULÍK Vojtěch (N), KROTKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku