Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:30

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci viděli deset branek


Branky


0

Krátce po sobotním poledni přijelo na Světlík mužstvo FC ROMO Český Krumlov. Hosté, kteří se do nadstavby probojovali na poslední chvíli, měli před utkáním na svém kontě jednu výhru a jednu porážku. To domácí Světlík na tom byl o něco lépe a z předchozích dvou utkání vyválčil 4 body. Tento zápas nasvědčoval vyrovnané kombinační hře, kterou se prezentují obě mužstva, jenomže konečný výsledek zápasu byl pro hosty až moc krutý…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový příděl v prvním poločase

Prvních pět minut zápasu se hrálo vyrovnaně podle předpokladů. V sedmé minutě však zahrávali domácí volný přímý kop téměř z poloviny hřiště. Jeho exekuce se ujal Jiří Mondšpígl, naservíroval přízemním centrem míč O. Dědičovi, který se z hranice vápna nemýlil a vstřelil tak úvodní branku zápasu, 1-0. Po množství světlických šancí přišla na řadu 23. minuta, kdy z pravé strany Z. Rýpar přihrál na penaltový puntík O. Dědičovi, který na dvakrát překonal brankáře Lázára, 2-0. Ihned po rozehrání ROMA přišel další gól do jejich sítě, když skvělý pas za obranu dostal domácí kapitán Adam Novotný a prostřelil hostujícího gólmana, 3-0. Novotný se trefil o dalších 10 minut později, když získal odražený míč ve vápně, udělal kličku gólmanovi a rozjásal domácí fanoušky počtvrté, 4-0. Pátou branku přidali domácí po střele z hranice šestnáctky, jejíž autorem byl kapitán Novotný, kterého však nejprve vychytal skvělým zákrokem Lázár, ale na dorážku Dekreta z bezprostřední blízkosti již neměl žádný nárok, 5-0. Kanára dovršili světličtí do konce poločasu, kdy v pětačtyřicáté minutě završil kanonýr soutěže Dědič hattrick po pěkné nahrávce od Novotného, 6-0. Do kabin se tedy šlo za velmi překvapivého výsledku, a to domácí ještě k šesti brankám nastřelili dvakrát brankovou konstrukci. Hosté v první půli zahrozili pouze jednou střelou ze střední vzdálenosti, kterou zastavilo břevno Tybitanclovi branky. V posledních vteřinách první půle byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Rudolf Dunka, který nejprve atakoval ve vyložené šanci Adama Novotného a pak měl slovní konflikt s rozhodčím, který neváhal vytáhnout červenou kartu.

Hosté v deseti vstřelili branku, avšak ta s výsledkem už nic neudělala

Druhý poločas začal opět brankou domácích. Ve 49. minutě rozehrávali aut z pravé strany, od Novotného putoval centr do malého vápna na Dědiče, od kterého se odrazil míč do sítě, 7-0. Světlík hrál ve velké pohodě. Pozornost brankáře hostí prověřil zhruba po hodině hry dalekonosnou střelou z poloviny hřiště F. Píšek, s jehož pokusem měl brankář ROMA velké problémy. Hosté se také dočkali své branky, to když ve vápně získal balón Roman Slivka a vstřelil čestnou branku ROMA, 7-1. F. Píšek zkusil pozornost Lázára ještě jednou o několik minut později, a to konkrétně v 75. minutě a jeho střela už měla gólové parametry a zaplachtila pod břevno hostující branky, 8-1. O další dvě minuty později se domácí prosadili podeváté. Adam Novotný vystihl rozehrávku hostů a završil také on svůj hattrick, 9-1. Domácí diváci se dožadovali desáté branky, dokonce byl z hlediště slíben i sud desetistupňového piva, jenomže veškeré další šance, včetně obrovské, kterou měl M. Hüttner, zůstaly nevyužity, a tak utkání rozhodčí Adamovič ukončil za stavu 9-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Abych přiznal měl jsem s tohoto zápasu obavy. Viděl jsem Romo hrát v Benešově a bylo se na co dívat, ale byl to pro mě signál co na ně hrát a to vyšlo díky výbornému výkonu Romana Dekreta, který se role, jakou jsem mu přidělil, ujmul na jedničku. Celkové hodnocení hry bylo super. Team si jde za svým cílem a pracuje na 100%. Team soupeře je výborně technicky vyspělí a také to dokazoval a vydřel aspoň 1 gól za svou dřinu v druhém poločase, ale v 1. poločase šel do sprch Rudolf Dunka a tím team oslabil jsem rad za výborný výkon celého teamu, je radost s ním pracovat, jen tak dál Děkuji .




Sestavy


TJ Dynamo Světlík
V. Tybitancl [-] - J. Mondšpigl [-] , O. Válek [-] , F. Píšek [-] , P. Píšek [-] - Z. Rýpar [-] (58. L. Vrábel [-] ) , D. Mendel [-] , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] - A. Novotný [-] , O. Dědič [-] (74. I. Gondek [-] )

FC ROMO Český Krumlov
R. Lázár [-] - R. Dunka [-] , M. Kotlár [-] , M. Kotlár I. [-] , R. Slivka [-] , D. Hrdlička [-] , M. Kotlár [-] , E. Lázár [-] , T. Bílý [-] , Z. Makula [-] (23. R. Kotlár [-] ) , R. Mucha [-] (46. E. Milo [-] )

ŽK: 19. Z. Makula , 39. R. Dunka . ČK: 45. R. Dunka .
Místo: Světlík. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - VINCÍK Jiří (N), SIVÁK Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku