5:1
(3:0)
74. V. Melichar (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 14:00

21.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vižina překvapivě porazila Chrustenice


Branky


13. P. Černý , 30. M. Fedak , 40. D. Cvoreň , 80. M. Blovský , 83. M. Fedak - 74. V. Melichar (p.)
0

Tým Vižina na domácím hřišti přivítal druhý tým tabulky Chrustenice. Diváci očekávali hru spíše hostů, tento zápas ale nakonec, stejně jako všechny zápasy posledního kola, překvapil. Vižina si poslední domácí zápas užila a sezonu zakončili výhrou 5:1 .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácí Vižiny

Utkání ve Vižině zahájil úvodním hvizdem pan rozhodčí Martin Špicl. Domácí tým šel do zápasu s chutí poslední zápas v sezoně na domácím hřišti vyhrát a hned ve třinácté minutě začali velmi dobře, první branku zápasu vstřelil kapitán týmu Pavel Černý a domácí se tak mohli radovat z brzkého vedení. Tým hostů na hřišti nebyl moc vidět, většinu času byl balon v držení domácí Vižiny. Další branka padla ve třicáté minutě, trefil se domácí Miroslav Fedak. O šest minut později padla první žlutá karta v zápasu, dostal jí domácí Tomáš Stupka. Ve čtyřicáté minutě padl poslední gól prvního poločasu, do branky hostů se trefil David Cvoreň. Pan rozhodčí poločas ukončil ve čtyřicátépáté minutě za stavu 3:0 a domácí tak do šaten odcházeli ve větší pohodě než hosté. 

Tři branky v druhém poločase a konečná výhra domácího týmu

Do druhého poločasu se nastupovala za příznivého skóre pro domácí Vižinu. I v druhé půli byla hra v režii domácího týmu, vytvářeli si více šancí a balon drželi na polovině protihráčů. V padesátésedmé minutě se poprvé střídalo, kapitán hostů Jan Mužík odešel z hřiště a vystřídal ho Miroslav Václavek. O tři minuty později hosté vystřídali znova, z hřiště odešel Stanislav Jehlička a nahradil ho Martin Mencl. Po střídání přišla velká šance pro hosty, ale zakončení jim nevyšlo a tak stav zůstával 3:0 . Obránce domácích, Miloslav Šmíd v sedmdesáté třetí minutě nedovoleně bránil a rozhodčí tento zákrok ocenil žlutou kartou, po faulu se poprvé střídalo i u domácího týmu. Hřiště opustil Jaroslav Krbec a na jeho místo nastoupil Miloš Dolanský. Jedinou branku Chrustenic vstřelil z pokutového kopu, který rozhodčí nařídil za faul ve vápně, v sedmdesáté čtvrté minutě Vít Melichar. Dvě minuty na to přišlo polsední střídání u hostů z Chrustenic, Jan Nič odešel a nastoupil za něj poslední hráč ze střídačky Martin Peroutka. Sedmdesátádevátá minuta přinesla další žlutou kartu, dostal ji domácí Josef Šindler. Vzápětí přišly i poslední dvě branky zápasu v osmdesáté minutě se trefil Michal Blovský a v osmdesátétřetí se trefil podruhé v zápase Miroslav Fedak. Domácí Vižina tak zvýšila své vedení na 5:1 . Pan rozhodčí zápas ukončil po devadesáti minutách za stavu 5:1 a domácí se mohli radovat z vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Chrustenice
Jan M. hráč: Dneska nebyl náš den, chtěli jsme vyhrát nebo aspoň uhrát remízu a z posledního zápasu sezony přivézt aspoň bod. Bohužel se nám to nepovedlo... Uvidíme co přinese příští sezona.



Sestavy


TJ Vižina
J. Ilko [-] - M. Fedak [-] , D. Cvoreň [-] , T. Stupka [-] , M. Blovský [-] , J. Jílovec [-] , M. Bučko [-] , J. Krbec [-] (73. M. Dolanský [-] ) , P. Černý [-] , J. Škarda [-] , J. Šindler [-]

TJ Chrustenice
V. Melichar [-] - S. Jehlička [-] (60. M. Mencl [-] ) , M. Šmíd [-] , J. Nič [-] (76. M. Peroutka [-] ) , R. Neliba [-] - J. Špringl [-] , J. Mužík [-] (57. M. Václavek [-] ) , D. Dvořák [-] , Z. Špirit [-] , D. Pohlot [-] - D. Ondračka [-]

ŽK: 36. T. Stupka , 79. J. Šindler - 73. M. Šmíd .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠPICL Martin - ČERNÝ Jaroslav (N), HEIES Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.