Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrustenice pouze remizovali se Všeradicema B, ty přijeli na venkovní zápas pouze v 7 hráčích


0

Velmi zvláštní zápas se sehrál na hřišti Chrustenic, tam přijel tým Všeradice B v počtu pouze 7 hráčů, i když domácí hráli v převaze, tak zápas nakonec skončil remízou. Ve stejný čas hráli Všeradice A na Tetíně, shodou náhod Tetín potřeboval den poté porazit Zdejcinu a doufat že Chrustenice s Všeradicema B uhrají maximálně bod, aby se ve IV.A třidě posunuli na druhé místo, což se jim vyplnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas jedenáct na sedm a poločas bez branek

Pan rozhodčí Vladimír Chvátal zahájil zápas úvodním hvizdem. Oba týmy do zápasu vstoupili jak kdyby je hrát nebavilo, k vidění bylo velmi málo šancí a soubojů o balon. Všeradice ač byli v devíti tak hráli vlastně stejný zápas jako Chrustenice. V první poločasu se diváci nedočkali ani žádných gólů, ani žádných karet. Na hřišti se dá říct nedělo vůbec nic. Poločas se nenastavoval a takrozhodčí poslal týmy ve čtyřicátépáté minutě hráče do šaten za stavu 0:0 .

Remíza kterou nikdo nečekal

Druhý poločas začal stejně jako první, na hřišti bylo osmnáct hráčů, kteří vypadali že si přišli zakopat společně. Žádné větší útoky v boji o balon k vidění nebyly. Chrustenice zkusili několikrát vystřelit na branku hostů, ale ani jednou ji neohrozili tak, že by z toho byla nějaká větší šance. Všeradice několik šancí také měli, ale stejně jako domácí Chrustenice branku netrefili. Hosté ze Všeradic hráli stejně jako domácí a přitom rozdíl v počtu hráčů byl vysoký, čtyři hráči je už značný rozdíl. Ani tento poločas nenabídl branky, karty, střídání... Zápas mohl pan rozhodčí ukončit v devadesáté minutě, jelikož nebyl důvod nastavovat a protahovat tento zápas. Stav na konci utkání skončil remízou 0:0 a oba týmy, jak domácí Chrustenice tak hosté ze Všeradic, si do tabulky zapsali po jednom bodu za remízu v zápase.



Ohlasy k zápasu



FK Všeradice 1932 B
Vedoucí Kunc: Co na to říct, my jsme rádi za remízu a bod do tabulky.



Sestavy


TJ Chrustenice
V. Melichar [-] - J. Nič [-] , J. Špringl [-] , R. Neliba [-] - J. Mužík [-] , J. Kaplan [-] (50. P. Křižan [-] ) , D. Pohlot [-] , D. Dvořák [-] , Z. Špirit [-] - D. Ondračka [-] (65. M. Mencl [-] ) - S. Jehlička [-]

FK Všeradice 1932 B
S. Frühauf [-] - P. Staněk [-] , T. Anděl [-] , T. Kulhavý [-] , J. Simandl [-] , R. Hruška [-] , T. Kunc [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: CHVÁTAL Vladimír - HEIES Roman (N), PEROUTKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.