Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 14:00

19.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osov na domácím hřišti nastřílel sedm branek proti oslabenému týmu z Litně


0

Liteň v posledních několika kolech hraje v malém počtu hráčů a nebylo tomu jinak ani v Osově. Na zápas do Osova dorazilo pouze devět hráčů hostů, Osovu to naopak v posledních kolech šlape a tak se neošekávalo nic jiného než výhra domácích. Ty nakonec Litni nastříleli sedm branek a připsali si tak tři cenné body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaho domácího týmu

Zápas začal úvodním hvizdem pana rozhodčího Jana Šnajdra, který vedl celé utkání v Osově. K balonu se dostali domácí a po většinu prvního poločasu ho i drželi na svých nohách. První branka zápasu padla ve druhé minutě, hned při první střele směrem k bráně se trefil Jaroslav kubrycht a poslal tak Osov do vedení, v osmé minutě se trefil Marek Poluk a ve třinácté opět Jaroslav Kubrycht . Ač domácí měli převahu v držení míče i v počtu střel na branku, žádný další gól do konce poločasu k vidění nebyl. Pár šancí měli i hosté, dostali se k balonu a snažili se vystřelit z dálky, ale jejich střely nebyly přesné a šly mimo branku, ale zákrok si zapsal i domácí brankář, když chytil balon, který letěl do branky. Poločas pan rozhodčí nenastavoval a tak se do šaten odcházelo po čtyřicetipěti minutách, za stavu 3:0 .

Druhý poločas nabídl čtyři branky

V úvodu druhého poločasu vystřídali domácí, ve čtyřicátéšesté minutě šli z hřiště hráči Marek Valkou a Lukáš Švec , místo nich nastoupili Jakub Chvojka a Vít Veselý . Zbytek zápasu byl stejně jako první poločas v režii domácích, sem tam se stalo že si balon utrhli hosté z Litně, ale těchto chvil bylo pomálu a tak bylo jasné jak výsledek asi dopadne. První branka druhého poločasu padla v padesátépáté minutě, po druhé v zápase se trefil Marek Poluk . O dvě minuty později, v padesátésedmé minutě, se trefil jeho spoluhráč Vít Veselý, který do druhého poločasu střídal. Další branku zápasu přinesla šedesátášestá minuta, do sítě mířil přesně Jan Hošťálek a poslal tak Osov do vedení 6:0 , pak přišlo další střídání domácích, v sedmdesáté minutě hřiště opustil Michal Routa a nahradil ho Karel Seidl, ten si pak zapsal asistenci, když nahrál přesně na kapitána týmu, Jakuba Bábíčka, který v osmdesátéčtvrté minutě poslal balon tvrdou střelou za záda brankáře hostů, v bráně stál Vladimír Rys, který za normálních okolností hraje v poli na pozici útočníka, nebo záložníka. Pan rozhodčí nenastavil ani druhý poločas a tak se po devadesáti minutách hry odcházelo z hřiště za stavu 7:0 a Osov si připsal do tabulky další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Osov
Hráč Marek P.: Když Liteň dorazila v devíti bylo nám jasné že to nebude tak těžký zápas, ale samozřejmně jsme si nemohli být jistí. Ukázalo se, že tým byl opravdu oslabený a hrát na ně bylo lehké. Ale takovéhle zápasy nás nebaví, fotbal je o soubojích a gólech do obou branek.

FK Liteň
V. Rys: Dneska jsme přijeli v devíti, hrůza a děs. máme problém se sejít a naplnit tak soupisku aspoň těmi jedenácti hráči. Bohužel v devíti nemůžeme očekávat, že budeme vyhrávat, uvidíme jak to bude dál, zbývají dva zápasy, tak snad aspoň nějaké body ještě uhrajeme.



Sestavy


SK Osov
Z. Jaroš [-] - M. Valkoun [-] (46. J. Chvojka [-] ) , L. Švec [-] (46. V. Veselý [-] ) , P. Procházka [-] , J. Kubrycht [-] - J. Hošťálek [-] , J. Bábíček [-] , T. Prokeš [-] , J. Šmejkal [-] - M. Poluk [-] , M. Routa [-] (70. K. Seidl [-] ) -

FK Liteň
V. Rys [-] - P. Kohout [-] , M. Jílek [-] , J. Fryč [-] , J. Hájek [-] , V. Los [-] , Z. Štucbart [-] , M. Berka [-] , J. Bárta [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - PROCHÁZKA Karel (N), KLIMENT Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.