Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 14:00

19.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Vižina porazila tým Chyňava B , hosté dorazili pouze v desíti , ale i tak dokázali vstřelit čtyři branky


Branky


0

Vižina doma uvítala tým Chyňava B , hosté dorazili pouze v desíti hráčích. Zápas byl plný zvratů a nečekaných situací. Nakonec zápas lépe zvládli domácí a Vižina se tak radovala z vítězství a třech bodů. V zápase padl i hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu ovládli hosté, v poločase už ale vedení drželi domácí

Celé utkání vedl pan rozhodčí František Plecitý, který úvodním hvizdem zahájil tento zápas. Chyňava, ač hrála v oslabeném počtu hráčů, se hned na začátku hry dostala k balonu a v šesté minutě vstřelil Jan Buncík první branku zápasu. Hosté z Chyňavy tak v úvodu vedli o jednu branku, což v jedenácté minutě změnil opět hráč Jan Buncík, který se podruhé trefil a polsal hosty do dvoubrankového vedení. Chyňavští se po dvou gólech ale radovali asi až moc, nejprve ještě nějakou chvíli drželi balon převážně na polovině domácích a měli i několik šancí, ale žádnou nepromněnili. V sedmnácté minutě rozhodčí vytáhl první a zároveň poslední kartu zápasu, obdržel jí hráč domácí Vižiny Jan Škarda. Pro domácí byla tato karta jako spouštěč pořádné hry. Tři minuty po kartě přišel první domácí gól, vstřelil ho Miroslav Fedek a tento hráč dal po devíti minutách další branku a srovnal tak stav na 2:2 .  Po srovnání skóre byla hra na obou stranách vyrovnaná, šance byli k vidění od obou týmů, ale balon do sítě nedoputoval. Těsně před konec prvního poločasu se trefil hráč Vilém Bělohlávek a Vižina tak do šatny odcházela s jednobrankovým náskokem, poločas tedy skončil 3:2 .

Dalších pět branek padlo i v druhém poločase

Do druhého poločasu nastoupili oba týmy s chutí dostat tři body do tabulky pro sebe. Domácí Vižina ve čtyřicátéšesté minutě střídala, z hřiště odešel hráč Pavel Pekárek a nahradil ho Pavel Fiala. V druhé půli se stejně jako v první dostali k šanci nejprve hosté a tuto šanci hned využili. Třetí branku Chyňavy a zároveň svoji třetí branku vstřelil v padesátéosmé minutě Jan Buncík a zapsal si tak hattrick v tomto zápase. Srovnaný stav nevydržel dlouho, v šedesátéčtvrté minutě střílel z dálky Martin Čermák a jeho střela prošla až za záda domácí brankáře, Michala Lemra. Hosté si tak znova užívali vedení na hřišti Vižiny. Radost jim nevydržela dlouho, v šedesátésedmé minutě se trefil domácí Jan Škarda a v sedmdesátéčtvrté minutě hned přidal i další branku domácích. Poslední branku zápasu vstřelil po zemi Karel Bouček a upravil tak skóre na konečných 6:4 . I přes pár dalších šancí se míč již do sítě nedostal a tři body tak zůstaly doma. Pan rozhodčí zápas ukončil v devadesáté minutě za stavu 6:4 . 



Ohlasy k zápasu



SK Chyňava B
Hráč Kříž: Bohužel jsme dnes přijeli v oslabeném počtu, ale i přes to, jsme zahráli dobrý zápas a domácí Vižinu trochu potrápili. Škoda těch několika šancí které jsme nedali. Příští zápas snad zvládneme lépe.



Sestavy


TJ Vižina
M. Lemr [-] - M. Bučko [-] , J. Šindler [-] , D. Cvoreň [-] , V. Bělohlávek [-] , K. Bouček [-] , P. Pekárek [-] (46. P. Fiala [-] ) , M. Fedak [-] , P. Černý [-] , J. Škarda [-] , M. Blovský [-]

SK Chyňava B
O. Grygar [-] - J. Kříž [-] , M. Kříž [-] , Z. Steiner [-] , M. Čermák [-] - J. Hakl [-] , J. Buncík [-] , P. Vlček [-] - M. Krmenčík [-] , M. Kšír [-]

ŽK: 17. J. Škarda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PLECITÝ František - KRBEC Filip (N), STEINER Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.